Menu
Contact

Met de kinderen op vakantie?

Wij regelen alles tot in de puntjes!

Vakanties met kinderen

Kindvriendelijk land Geen jetlag

Reis met tieners (vanaf 13 jaar)

11 dagen
3 eilanden: Sal Santiago Fogo
vanaf € 1270 p.p.

Drie Kaapverdische eilanden met kinderen

15 dagen
3 eilanden: Sal São Vicente Santo Antão
vanaf € 1503 p.p.

Geniet van Kaapverdië met baby of peuter

8 dagen
1 eiland: Sal
vanaf € 1115 p.p.

Eilandhoppen Kaapverdië met kinderen

15 dagen
3 eilanden: Sal São Vicente Santo Antão
vanaf € 1413 p.p.

Met het gezin naar Kaapverdie?

We helpen je graag met een fantastische reis. Binnen een werkdag een reisvoorstel.

Binnen één werkdag antwoord. Je ontvangt geen nieuwsbrieven of reclame.

Wij gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees onze privacy verklaring.

Met de kids naar Kaapverdië

Wil je met je kinderen op vakantie naar Kaapverdië? Dat kan. De Kaapverdische eilanden zijn bijna 6 uur vliegen, dus het is prima te doen qua reistijd. De eilandengroep is een exotische bestemming, en je kunt d eilanden kiezen die bij je reisplannen passen. Een kortoverzicht:

Zee en Strand

Sal en Boa Vista staan vooral bekend om de mooie stranden. Hier kunnen de kids lekker in het zand spelen of tussen de schildpadden snorkelen. Vooral het dorpje Santa Maria op Sal is bovendien gezellig; alles is op loopafstand en er zijn verschillende barretjes en restaurantjes dicht bij elkaar.

Culturele hart en exotisch paradijs

De eilanden Sao Vicente en Santo Antao staan vooral bekend om de Kaapverdische cultuur en exotische landschappen. Een goede keus voor een wat avontuurlijkere vakantie met kinderen vanaf 2 jaar, die een eerste kennismaking met Afrika Light willen.

Variatie en het vulkaan eiland

Het eiland Santiago is het grootste en meest gevarieerd. Het eiland Fogo is een vulkaaneiland waar recentelijk nog een uitbarsting plaatsvond. Indrukwekkend om de gevolgen te zien. Daar komt de Aardrijkskunde les mee tot leven.  Geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zes - zeven.

Kindvriendelijk land

Kaapverdianen zijn een vriendelijk volk. Dat gevoel komt tot uiting in het woord ‘morabeza’ dat ongeveer gelijk staat aan het woord ‘gezelligheid’ en ‘wees welkom’. Ook zijn Kaapverdianen dol op kinderen. Overal waar je komt, worden kinderen met een warme glimlach ontvangen. Wees dus niet bang om vragen te stellen of speciale wensen uit te spreken - de locals helpen je graag.