Vakantie Kaapverdië

Wat Kaapverdië zo'n geweldige vakantiebestemming maakt

1. Vakantie naar Kaapverdië

Waarom een vakantie naar Kaapverdië? Nou, de eilanden zijn maar zes uur vliegen, het hele jaar schijnt de zon en het is er tussen de 24 en 31 graden. De eilanden verschillen van eilanden met groene, spectaculaire landschappen, tot woestijneilanden met witte stranden. Je kunt dus de eilanden kiezen die bij je passen. De Kaapverdianen zijn hartelijk en gastvrij. Het land is veilig en politiek stabiel. Maar er is meer… Ontdek hier welke Kaapverdië vakantie bij je past.

2. Het beste van Kaapverdië

  • Elk Kaapverdisch eiland is anders; je kunt de eilanden kiezen die jou aanspreken
  • Activiteiten; van kitesurfen, tot canyoning, rondscheuren met de 4×4, quad, wandelen, luieren…
  • Heerlijk eten in restaurants, met eten van het land en verse vis uit zee.
  • Warme mensen, mooie cultuur en prachtige livemuziek.
  • De niet-toeristische eilanden zijn goed betaalbaar.

 

3.	Een Kaapverdië vakantie biedt meer dan resorts

3. Een Kaapverdië vakantie biedt meer dan resorts

Bij Kaapverdië denken sommige mensen aan resorts. Waarom? Doordat 90% van de toeristen naar de woestijneilanden Sal en Boa Vista gaat, waar grote geïsoleerde resorts staan. Maar verder zie je die resorts niet! Wat resteert zijn 7 mooiere, ongerepte eilanden die je kunt bezoeken. Hier vind je rijke cultuur, schitterende natuur en minstens zo mooie stranden. Ga je met ons op reis? Dan ontdek je ongerept Kaapverdië.

4.	Samenwerken aan eerlijk toerisme

4. Samenwerken aan eerlijk toerisme

De spotgoedkope vakanties worden mogelijk gemaakt door uitbuiting van de bevolking. Daar doen wij dus niet aan mee. Wij werken alleen met lokale accommodaties die goed zijn voor het land en bevolking. Dat is authentiek, eerlijk en leuker. Kies voor eilandhoppen met ons en je steunt het land in haar ontwikkeling.

5.	Wat kun je doen in Kaapverdië?

5. Wat kun je doen in Kaapverdië?

  1. Kite Surfen in azuurblauw water
  2. Snorkelen tussen de riffen en vissen
  3. Wandelen op exotische passen
  4. Heerlijk eten van de Kaapverdische keuken
  5. Stress detoxen
6.	Zelf regelen? Een paar tips…

6. Zelf regelen? Een paar tips…

Een vakantie naar Kaapverdië is niet zo makkelijk zelf te regelen. Probeer je het toch, boek en regel dan alles van tevoren; van vlucht, tot accommodatie. Het toerisme naar de eilanden is kleinschalig en binnenlandse vluchten zitten vaak vol. Op de bonnefooi gaan kan, maar je loopt de kans je aansluiting(en) te missen of dat je op het strand moet slapen. Dat kan op zich prima, dan wel een goede tent meenemen!

7.	Wij helpen jou als Kaapverdië experts met de beste vakantie

7. Wij helpen jou als Kaapverdië experts met de beste vakantie

Wij komen in Kaapverdië sinds 2011 en kennen het land, de mensen en mooiste plekjes goed. Het land is schitterend, maar soms een puzzel als je het niet kent. Elk eiland is anders. De meeste mensen spreken Creools, een groot deel Portugees en een deel Engels en Frans. Doordat wij het land goed kennen, regelen wij jouw reis zodat je nergens aan hoeft te denken.

8.	Hoe regelen wij een Kaapverdië vakantie?

8. Hoe regelen wij een Kaapverdië vakantie?

Wij regelen voor jou de essentials; alle vluchten, vervoer en accommodaties met ontbijt om je op weg te helpen. En ook goede reisinformatie vooraf, visa en razendsnel lokaal internet op je mobiel. De rest is jouw feestje. Je reist alleen, dus je hebt de vrijheid om je reis in te vullen. En gaat er iets mis? Op elk eiland hebben we steunpilaren die je helpen. Ze zijn slechts een appje verwijderd en staan je meteen bij. Zo reis je in vrijheid, maar toch goed geregeld.

9. Wat voor vakantie zoek je?

Je kunt natuurlijk een all inclusive vakantie boeken, of hotel en vlucht. Oké, het kan, maar dat is best zonde… want je ziet zo weinig van het land. Wat ook kan is een eilandvakantie, dan ontdek je één eiland. Het ligt wel aan het eiland of dat interessant is, dus kies goed! Als je het echte Kaapverdië een beetje wilt ervaren, dan ga je eilandhoppen en bezoek je een paar eilanden. Hoe? Bekijk onze reizen.