Kriebelt het en heb jij zin om last minute het vliegtuig naar Kaapverdië te pakken? Dat snappen we helemaal. Kaapverdië heeft een gunstig klimaat en is het hele jaar door een fijne vakantiebestemming. Om er zeker van te zijn dat een last minute naar Kaapverdië voor jou de beste keuze is, hebben we een drie tips op een rij gezet.

Tip 1: Probeer het hoogseizoen te vermijden

Geen sneeuw, geen kou en regen maar zon en strand! Kaapverdië is het hele jaar door een fijne bestemming voor een strandvakantie door het gunstige klimaat. Het hoogseizoen loopt van oktober tot en met januari. De eilanden Sal en Boa Vista zijn verreweg het populairste, maar ook wandelvakanties zijn bij veel toeristen favoriet in de wintermaanden. Zeker iets om rekening mee te houden als je in de winter last minute naar Kaapverdië wil reizen. Wij raden dan je ook aan om buiten deze periode je last minute te boeken.

Tip 2: Boek geen all inclusive

Helaas boeken ieder jaar heel veel toeristen een last minute naar de all inclusive resorts op Kaapverdië. Zonde! Door de isolatie van de resorts op afgelegen plekken, komen toeristen amper in aanraking met het authentieke Kaapverdië en dragen zo bij aan de armoede van de bevolking. Gelukkig is het ook mogelijk om last minute naar Kaapverdië te vertrekken met een authentieke reis op maat naar Kaapverdië.

Tip 3: Let op de schoolvakanties!

De meeste toeristen die Kaapverdië bezoeken, doen dat tijdens de schoolvakanties. En hoewel je met ons natuurlijk niet in een all inclusive resort slaapt, is het goed om te weten dat vluchten en accommodaties in die periode sneller volgeboekt zijn. Wij raden je daarom altijd aan om je reis minimaal drie weken voor je wilt vertrekken te boeken.

Zo ziet jouw last minute naar Kaapverdië met ons eruit:

1.    Fair Travel: Door bij ons je reis te boeken draag je bij aan duurzame verandering op de Kaapverdische Eilanden. Meer welvaart voor het land en de lokale bevolking met jouw Fair Travel met Naar Kaapverdische Eilanden.

2.    Authentiek Kaapverdië: Vergeet de all inclusive resorts en verblijf in boetiekhotels waar jij kennis maakt met de lokale bevolking en de kleurrijke Afrikaanse cultuur.

3.    Reis op maat: Jouw reis, jouw wensen. Wij regelen voor jou een reis die volledig is afgestemd op jouw wensen.

4.    Visum/TSA: Lang wachten op de luchthaven na je vlucht is nergens voor nodig. Vanaf 1 januari 2019 is het visum afgeschaft en bestaat er nu Airport Security Tax (TSA). Vraag je TSA voor Kaapverdië direct bij ons aan.

5.    Simkaart: Jij wilt online bereikbaar zijn, ook als je in Kaapverdië bent. Dat begrijpen we! Daarom krijg je van ons een gratis simkaart die je zelf tijdens je reis kunt opwaarderen.