Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Reizen met positieve impact

Eindelijk weer op reis..

Beleef het samen.

✔ Jouw reis naar de mooiste plekken van Kaapverdië tot in de puntjes geregeld.
✔ Authentiek overnachten in speciaal geselecteerde accommodaties.
✔ Boeken met flexibele boekingsvoorwaarden.
✔ Zeker op reis met garantie van de SGR en het Calamiteitenfonds.
✔ Een waardevolle bijdrage aan de locals in Kaapverdië.

Boek veilig en met garanties, SGR & Calamiteitenfonds logo's

Of bekijk de voorbeeldreis Strand, Cultuur & Indrukwekkende bergen

Een voorproefje

Aanbevolen door 32 mensen op

4,8 5 reviews
Legal Seafood Voja travel Kaapverdië $$$ 0850290587 Kromme Nieuwegracht 11, Utrecht

Veelgestelde vragen.

Corona is op zijn retour in Nederland en heeft in Kaapverdië gelukkig nauwelijks voet aan de grond gekregen. Onzeker over het boeken van een vakantie? Niet nodig. Wij helpen je graag met de meest actuele informatie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op en en een van onze reisadviseurs gaat je persoonlijk verder helpen.

Flexibel boeken

We snappen dat het spannend is om een reis naar Kaapverdie te boeken in deze corona tijd. Speciaal om je hierbij tegemoet te komen, heeft Voja flexibele boekingsvoorwaarden. Je kunt je reis eenvoudig bij ons omboeken bij code oranje, zo vaak als nodig en indien gewenst ook naar een van onze andere bestemmingen in Europa.

Over je geld hoef je je geen zorgen te maken. Voja is aangesloten bij het Calamiteitenfonds en bij het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Bron: Voja SGR registratie.

Vluchten naar Kaapverdië

Gaan er vluchten naar Kaapverdië?
Op dit moment gaan er vluchten met TAP Portugal naar Kaapverdië. Tour operators vliegen vanaf 15 april 2021 weer.

Avondklok in Kaapverdië?

Hoe is de situatie in Kaapverdië?
De horeca is geopend, er is geen avondklok en het dagelijks leven gaat door. Barren, restaurants en terrassen zijn geopend tot 00:00, met alleen op Santiago een aangepaste sluitingstijd (23:00). Ook de winkels en hotels zijn geopend.

Reisadvies Kaapverdië

Wat is het reisadvies voor Kaapverdië?
Op dit moment is het reisadvies voor de hele wereld buiten de EU oranje, dus ook voor Kaapverdië. Ook landen zonder Corona of met weinig Corona (zoals Kaapverdië) staan op oranje. Je mag dus reizen, maar het advies vanuit de overheid is sinds maart 2020 alleen noodzakelijke reizen.

Geen vliegverbod Kaapverdië

Mag ik reizen naar Kaapverdië?
Ja, er is geen vlieg of reisverbod. Tijdelijk was er een verbod op directe vluchten om locals te ontmoedigen naar huis te gaan. Er is inmiddels geen vliegverbod (meer). Als EU burger mag je overigens altijd terugkeren naar de EU. Dit geldt ook voor je partner, en kinderen.

Vaccinaties Kaapverdië

Wordt er gevaccineerd in Kaapverdië?

Ja, 20% van de Kaapverdische bevolking wordt in de periode maart en april gevaccineerd met het Pfizer vaccin. Hiermee is per mei iedereen boven de 55 gevaccineerd. Voor zomer 2021 is naar verwachting heel Kaapverdië gevaccineerd. In april begint Kaapverdië met vaccineren. Personeel in de gezondheidszorg, ouderen en mensen in het toerisme krijgen voorrang. Bron

Aantal besmettingen in Kaapverdië?

Hoe veel besmettingen zijn er in Kaapverdië?

Op het hoogtepunt waren er 100 nieuwe gevallen per dag. Nu gemiddeld 75 per dag. ( 31 maart 2021) Actuele situatie vind je hier. Mondkapjes zijn verplicht bij drukte, behalve voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Mondkapjes in Kaapverdië?

Moet ik een mondkapje op in Kaapverdië?

Mondkapjes zijn verplicht bij drukte, behalve voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Aankomstformulier

Moet ik een gezondheidsverklaring invullen op in Kaapverdië?

Ja bij aankomst, niet voor de overstap in Lissabon.

PCT test

Waar kan ik een PCR test doen voor vertrek?

Als je bij Voja boekt, brengt ons lokale teamlid je naar de testlocatie. Je kunt de testlocaties hier bekijken. Op Santiago eiland raden wij Inpharma aan. Deze test kan je in de ochtend afnemen en dan heb je in de avond de uitslag, voordat je terugvliegt naar Nederland.

Mondkapje in het vliegtuig?

Moet ik een mondkapje op in het vliegtuig?

Ja, Het gebruik van een gezichtsmasker is verplicht aan boord van alle vluchten tenzij je eet of koffie drinkt. Sommige airlines raden het gebruik van een chirurgisch masker aan, maar is niet verplicht