Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Individuele reizen voor jouw gezelschap
Reizen met positieve impact

Review 2

Niet te geloven dat onze fantastische ervaring in Kaapverdië reeds 3 maand achter ons ligt! De organisatie door Voja was er eentje om U tegen te zeggen. De combinatie van Fogo en Santiago was een voltreffer. Ook de logementen waren super.
Op onze 1e dag op Santiago kwamen we direct in het authentieke leven van het binnenland terecht dankzij onze boeking bij Terra Terra van Judith en Jair. Een onvergetelijke cachupa ervaring aan de voet van de Pico do Antao en een absolute aanrader. Dit moet een blijvende samenwerking kunnen zijn voor Voja gezien hun visie en prachtig aanbod zeer dicht bij dat van jullie aansluit.
Op Fogo hadden we een heel fijn en verrassend verblijf in Casa Marissa. Mustafa was een prima adviseur voor de uitstappen! Ook de keuken was heerlijk en eerlijk puur. Op Santiago was daarna ook Jean een prima gastheer. We genoten van ons verblijf in zijn prachtige woning in Assomada! Het binnenland was opnieuw erg verrassend , zeer gevarieerd en van hieruit de rest van het eiland perfect te bezoeken. Ons Laatste verblijf in Tarrafal maakte de reis compleet! Zalig plekje met een tropische sfeer. Het hotel was minder persoonlijk, mooie , zeer ruime kamer, maar het ontbijt op het dakterras met uitzicht op zee was prima en heel vriendelijk geserveerd.
Een heerlijk en goed samengesteld pakket, al hadden we weinig contact met Johnny, gezien we zelf vooraf heel wat hadden opgezocht en af en toe contact hebben gelegd met lokale bevolking, al was het som uitleggen met handen en voeten.
Een Kerst- en Nieuwjaarervaring zoals we hier gewoon zijn is daar niet te vinden, maar we hebben het helemaal niet gemist!!
Belangrijke tip en enige minpunt: op Fogo is een degelijke auto sterk aan te raden. Deze die we kregen via boeking bij Voja was ontoereikend voor een vlotte rondrit
Proficiat Voja en dankjewel!!