Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Individuele reizen voor jouw gezelschap
Reizen met positieve impact

Jouw droomreis naar Kaapverdië

158 Voja reizigers zijn deze maand vakantie aan het vieren op onze bestemmingen

Op zoek naar inspiratie voor je droomreis? Of wil je direct een reis aanvragen? Kijk hieronder of er iets voor jou tussen zit. Iedere reis is met zorg samengesteld door onze reisadviseurs. Dat betekent de leukste routes, onvergetelijke accommodaties & een fantastische ervaring voor jou!

Kaapverdië ontdekken op jouw manier?

Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Kaapverdie en stellen graag vrijblijvend een reisvoorstel voor je samen. Zo is jouw reis compleet naar wens.

Sharony
Van witte stranden op Sal of Boa Vista naar de groene bergen op Santo Antao. Of van het swingende Sao Vicente naar de maanlandschappen op Fogo. Ik gebruik mijn kennis graag om jouw reis onvergetelijk te maken.
vraag vrijblijvend een reis op maat aan

De reiservaring die bij jou past

vallei santo antao reizen Kaapverdie

Een fantastische reiservaring

  • Wij zijn gek op Kaapverdië. Onze reizen zijn dan ook met veel liefde samengesteld. Voor ieder is er wat wils. Hou je van wandelen, zoek je een relaxte strandvakantie, wil je cultuur snuiven of heb je liever een mix. We helpen je graag op weg.

Afgestemd op jouw reisgezelschap

  • Of je nou met familie op reis gaat of een getaway zoekt voor twee, wij bieden een geweldige ervaring voor jouw reisgezelschap. Kijk eens bij ons geselecteerde aanbod of laat je adviseren door onze specialisten.
Accommodaties in Kaapverdië - Terra Lodge

Kleinschalig & authentiek

  • Bijzondere en kleinschalige accommodaties? Check. Wij zijn vaak in Kaapverdië, op zoek naar bijzondere verblijven. Casa’s, B&B’s, Homestays of Safari Mountain Lodges; het kan allemaal.

Aanbevolen door 100 mensen op

4,8 5 reviews
Legal Seafood Voja travel Kaapverdië $$$ 0850290587 Kromme Nieuwegracht 11, Utrecht

Bekijk andere reissoorten

Reizen met Voja Travel

Bij Voja Travel boek je bijzondere reizen naar Kaapverdie mét impact. Voor jou als reiziger betekent dit een authentieke reiservaring waarbij je buiten de gebaande paden reist, op bijzondere plekken komt en de lokale bevolking ontmoet. Met onze reizen zorgen wij voor een positieve impact op planeet en mens door samen te werken met kleinschalige en lokale ondernemers, bij te dragen aan de ontwikkeling van onze bestemmingen en door onze Fair Travel projecten. Reizen voor een betere wereld, dat is waar wij aan werken. 

 

Met onze reizen naar Kaapverdie leer je de eilanden intiem kennen, sturen we je naar het onbekende en maak je kennis met de echte Morabeza cultuur van de archipel. Van de Kaapverdische eilanden zijn 9 eilanden bewoond en 7 onbewoond. Net als op onze andere bestemmingen verschillende de eilanden onderling en hebben ze ieder hun eigen karakter. De enige manier om dus een volledige reiservaring te krijgen is door een rondreis te maken en meerdere eilanden te ontdekken. Je ontdekt de verschillende karakters en ziet de landschappen veranderen van exotische valleien naar tropische zandstranden. Door te eilandhoppen leer je het authentieke Kaapverdië, haar cultuur en de locals kennen en voel je je een ontdekkingsreiziger, dé manier dus om de veelzijdigheid van Kaapverdië te ervaren. 

Santiago is het hoofdeiland en ook het grootste. Het is een veelzijdig eiland met baaien, groene valleien en historische elementen. Sal en Boa Vista zijn dunbevolkte woestijneilanden met uitgestrekte witte zandstranden, azuurblauw water en kleine vissersdorpen waar je heerlijk tot rust komt. Fogo is het jongste eiland en heeft als enige een actieve vulkaan die je kan beklimmen. Dan is er São Vicente, het eiland van cultuur, dans, muziek, festivals en een groots carnaval in de bruisende stad MindeloSão Nicolau is het eiland van het contrast, van mars landschappen tot tropische valleien. Santo Antão is het rustige wandeleiland met imposante bergen, exotische plantengroei en weidse vergezichten over groene valleien.  

Kortom, de Kaapverdische eilanden hebben het allemaal!