Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Individuele reizen voor jouw gezelschap
Reizen met positieve impact

Tot in de puntjes geregeld

Als je met Voja de natuur in trekt, krijg je van ons een gedetailleerde wandelkaart en (downloadbare) GPS coördinaten. Handig want de wandelroutes in Kaapverdië zijn vrijwel nooit aangegeven. Op de plekken die je niet zelfstandig kunt ontdekken, werken wij met ervaren lokale gidsen. Onze Kaapverdië kenners helpen je graag op weg!

Wandelvakantie door de mooiste valleien

Trek de natuur in op Santo Antão en ontdek tijdens deze volledig verzorgde, doorlopende trekking spectaculaire berglandschappen en exotische valleien.

11 dagen
Incl. vlucht vanaf €1.979 p.p.

Kaapverdië ontdekken op jouw manier

Wij zijn gespecialiseerd in Kaapverdië reizen en stellen graag vrijblijvend een reisvoorstel voor je samen. Zo is jouw reis compleet naar wens.

Natasja
Sinds 2017 reis ik naar de Kaapverdische eilanden. Ik gebruik mijn kennis graag om jouw reis onvergetelijk te maken.
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

De reiservaring die bij jou past

Verken Kaapverdië stap voor stap

  • Op eigen tempo over de eilanden
  • Off the beaten track
  • Actief ontspannen in de natuur

Profiteer van onze lokale kennis

  • Gedetailleerde routebeschrijvingen
  • Lokale, Engelsprekende gidsen
  • Maak kennis met het échte Kaapverdië

Een fantastische ervaring

  • kleinschalige, authentieke B&B’s
  • Bagage transfers
  • Goed geregeld ontbijt, lunch & diner
4,8 reviews

Aanbevolen door 32 mensen op Google

Bekijk andere reissoorten

Previous Next

Waarom wandelen in Kaapverdië?

Wat je misschien niet weet, is dat Kaapverdië verschillende eilanden heeft die zich goed lenen voor hikes, wandelingen en doorlopende trekkings. Deze exotische archipel ligt op zes uur vliegen van Nederland en bestaat uit verschillende eilanden met diverse landschappen; van strand en woestijn-eilanden, tot ongerepte natuur, uitgestrekte valleien en adembenemende bergpaadjes en dopjes. Afhankelijk van het eiland en de routes zijn de eilanden geschikt voor beginnende en meer gevorderde wandelaars.

Op welke eilanden kun je wandelen?

De beste eilanden om te wandelen in Kaapverdië zijn Santo Antão – het exotische eiland; São Nicolau – het eiland van mars landschappen en bossen; Fogo – het vulkaaneiland; en Santiago – het veelzijdige eiland.

 

Routes en niveau

Wij hebben speciale wandelreizen samen met lokale experts ontwikkeld. Of je nu een beginnende of gevorderden wandelaar bent, onze wandelroutes hebben verschillende niveaus. Zo kun je altijd je eigen ritme en tempo bepalen. Meer weten? Bel of mail ons en we vertellen je er graag over, link naar contact formulier. Bel met onze experts voor meer informatie.

 

Doorlopende trekking

Het is ook mogelijk om bij ons een doorlopende trekking te boeken. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat jouw bagage op de volgende accommodatie komt terwijl jij van de wandeling kunt genieten.

 

Met of zonder gids?

Wandelen in Kaapverdië kan individueel of met een groep. Veel plekken kun je zelf ontdekken, maar op de minder bewoonde eilanden zoals São Nicolau is het verstandig om een gids mee te nemen zodat je niet verdwaalt. Een gids draagt ook enorm bij aan je ervaring doordat zij ontzettend veel kennis van het land heeft.

 

Temperatuur Kaapverdië

De temperatuur in Kaapverdië is goed voor wandelen. Dit schommelt het hele jaar door tussen de 23 en 28 graden. In de bergen is het iets koeler.