Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Reizen met positieve impact

Fly & Drive

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tot in de puntjes geregeld

Het gaat niet om de bestemming maar om de reis wordt weleens gezegd. Van routes over surrealistische maanlandschappen tot wegen die de mistige bergen inslingeren. Jij geniet van ultieme vrijheid.. Neem een kijkje bij onze Fly drives of laat onze Kaapverdië kenners een onvergetelijke route voor je uitstippelen.

Kaapverdië ontdekken op jouw manier?

We zijn gespecialiseerd in Kaapverdië reizen en stellen graag een reisvoorstel voor je samen. Zo is jouw reis compleet naar wens.

Natasja
Sinds 2017 reis ik naar de Kaapverdische eilanden. Ik gebruik mijn kennis graag om jouw reis onvergetelijk te maken.
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

De reiservaring die bij jou past

Ontdek het échte Kaapverdië

 • Zon, zee & strand
 • Verpletterende natuur
 • Authentieke eilanden

Maak kennis met de cultuur

 • Vriendelijke locals
 • Muziek en dans
 • Proef de lokale keuken

Unieke ervaringen

 • Off the beaten track
 • Speciaal geselecteerde activiteiten
 • Support the locals
4,8 reviews

Aanbevolen door 32 mensen op Google

Bekijk andere reissoorten

Previous Next

Ga met Voja op Fly Drive vakantie

Bij aankomst op het vliegveld word je door een van onze Engels sprekende collega’s ontvangen. Zij weten precies wat voor auto je nodig hebt en zullen ervoor zorgen dat er een geschikte auto voor je klaarstaat. Vervolgens controleren jullie samen de auto op krasjes e.d. en ontvang je de sleutels. Nu ben je klaar om in alle vrijheid van je vakantie in Kaapverdië te genieten.

Bij aankomst op het vliegveld word je door een van onze Engels sprekende collega’s ontvangen. Zij weten precies wat voor auto je nodig hebt en zullen ervoor zorgen dat er een geschikte auto voor je klaarstaat. Vervolgens controleren jullie samen de auto op krasjes e.d. en ontvang je de sleutels. Nu ben je klaar om in alle vrijheid van je vakantie in Kaapverdië te genieten.

 

Geen onvoorziene kosten

Door de taalbarrière kunnen er soms misverstanden ontstaan over de kosten van je huurauto. Wij zorgen voor een heldere prijsafspraken zodat je precies weet waarvoor je betaalt en geen onvoorziene kosten achteraf maakt.

 

Waar kun je een auto huren?

Je kunt op Sal, Santiago, Santo Antao, Sao Nicolau, Fogo en Sao Vicente een auto huren. Als je een auto bij ons huurt dan geven wij aan waar deze voor je klaar staat meestal is dit op het vliegveld.

 

De ongeschreven verkeersregels van Kaapverdië

Zelf rijden geeft je vrijheid en laat je Kaapverdië op je eigen tempo ontdekken. Met deze vrijheid komt een extra verantwoordelijkheid naar jezelf en je passagiers. Dit zijn onze adviezen op basis van onze eigen ervaringen:

 • Hou meer afstand van andere auto’s dan je gewend bent en hou marge om te kunnen reageren als er onverwachte dingen gebeuren.
 • Rij in dorpen en bergachtige gebieden ontspannen en rustig. Niet alleen omdat je op vakantie bent, maar ook omdat de weg een zomaar een gat kan hebben en zowel mensen, kinderen als dieren lopen vaak over wegen.
 • Kaapverdianen halen regelmatig op manieren in die wij onverantwoord vinden. Hou hier rekening mee als je tegenliggers ziet.
 • Kaapverdianen gebruiken vaak geen knipperlicht, met name op rotondes; probeer hier rekening mee te houden en op te anticiperen. Verander je eigen rijgedrag niet: gebruik je knipperlicht zoals je ook in Europa doet.

 

Navigatie

Je kunt Google Maps als routeplanner gebruiken, maar het werkt minder goed dan in Europa. De wegen op het platteland staan er veelal niet op. Wij sturen een gedetailleerde routebeschrijving op die je onderweg kunt gebruiken.

 

Verzekeringen

De huurprijs is inclusief de verplichte autoverzekering die van kracht is in Kaapverdië.

 

Borg

De huurprijzen en borg moeten van tevoren worden betaald. Bij een ongeval of schade veroorzaakt aan het voertuig, zal de borg alleen aan de huurder terugbetaald worden, nadat de situatie is geverifieerd en ontslag van verantwoordelijkheid bij de Autoriteiten en Verzekeraars. Tip van ons: Betaal je borg in euro’s zodat je het ook weer terugkrijgt in euro’s.

 

Pech onderweg?

Het kan wel eens voorkomen dat je pech onderweg ervaart. No stress! Op elk eiland staan Engelssprekende Kaapverdische collega’s van ons klaar. Met één whatsappje of belletje komen zij je helpen.

Heb je vragen over onze fly & drive vakanties? Neem gerust contact met ons op.