Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Reizen met positieve impact

Zeilen in Kaapverdië met Max

Bekijk onze reizen

Zeilen in Kaapverdië met Max

Door: Bobbie
 Leestijd: 2 minuten minuten
Artikel delen:

Kun je goed zeilen in Kaapverdië?

Wereldzeiler Max laat zien dat je in Kaapverdië schitterend kunt zeilen. Max is een doorgewinterde avonturier en levensgenieter. Na zijn studie besloot hij het ruime sop te kiezen en hij bezeilt de Kaapverdische eilanden als een baas. Maar zeilen in de Exotische archipel is niet voor landrotten en het is belangrijk dat je ervaren bent. Zeker tussen december en maart kan het in Kaapverdie vooral tussen de eilanden flink waaien door de venturi-winden.

Zeilen met Anne-Marie

Voor Max is zeilen in Kaapverdië echter geen probleem. Hij zeilt namelijk met zijn zeiljacht ook op de oceaan. Hij zeilde eerst ruim een jaar rond in de Balearen in de Middellandse zee en is daarna vertrokken richting het Caribisch gebied. Hij zeilt met vrienden en familie en zijn vriendinnetje Carmen vliegt regelmatig over om met hem te genieten van mooie plekken op de wereld. Onze co-founder Joshua van Eijndhoven zeilde zelf ook jarenlang rond de wereld en schreef daar ook een boek over, dus hij geniet stilletjes met Max mee van achter zijn bureau.

zeilen kaapverdie - Sal

Naar São Vicente en Santo Antão

Voor Max hebben we een verblijf in het centrum van Mindelo georganiseerd en een paar mooie trips opgezet. Max en zijn bemanning gaan eerst kitesurfen in het Oosten van São Vicente bij het strand van Salamanca. Dit is een bijna verlaten strand met stevige wind en golven waar je echt een alleen-op-de-wereld-gevoel kunt ervaren. Daarna gingen Max en zijn maten naar Santo Antão waar we ze lieten afzetten bij de Cova voor een wandeling van 5 uur. Dit is een wandeling, verborgen in de bergen, waar je met de juiste wandelroutes bij de hand schitterend kunt wandelen. Hij maakte deze schitterende drone-beelden van de schoonheid van Santo Antão:

Meer weten of lezen van Max?

Na de vakantie in Kaapverdie van Max, zeilde hij door naar het Caribisch gebied. Volg de Vlog van Max hier op Facebook of bij het zeilblad Zeilen.

Voja Travel - de Kaapverdië expert

Voja Travel Kaapverdië regelt jouw reis tot in de puntjes. Je kunt een van onze individuele rondreizen kiezen of jouw droomreis op maat samenstellen met onze reisadviseurs.

Boek veilig en met garanties