Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Reizen met positieve impact

Leki op reis in Kaapverdië

Bekijk de travel guide van Santo Antão
Bekijk onze reizen

Reisprogramma: Leki op reis in Kaapverdië

Door:
 Leestijd: 3 minuten
Artikel delen:

Baan opgezegd en op reis naar Kaapverdië

Wij zijn Léon en Kirsten, twee dertigers en elkaars grote liefde. Met altijd al één grote droom: samen op wereldreis om ons eigen reisprogramma te maken. Wij hebben dan ook ons huis verkocht. Onze banen opgezegd en onze reistassen gepakt om deze droom te realiseren.

Van projectmanager naar globetrotter

Léon heeft heeft in het verleden bij diverse bedrijven gewerkt als projectmanager en altijd een passie gehad voor reizen. Léon is meer de dromer van de twee, ontdekt het liefst nieuwe culturen en gaat er graag op uit om de lokale gebruiken en keuken te leren kennen.

Reisleidster en tv producer komen samen

Kirsten is misschien wel de meest reislustige te noemen. In haar werk als reisleider en later tv producer reisde zij naar verschillende uithoeken van de wereld. Tijdens het reizen wil zij vooral actief bezig zijn, nieuwe culturen en landen leren kennen. En hoe beter dan van je hobby je werk te maken.

Op reis in Kaapverdië

Inmiddels zijn wij vertrokken naar onze eerste bestemming: Kaapverdië! In Kaapverdie ontdekken wij wat de eilanden nog meer te bieden hebben behalve zon, zee en strand. En dat is wonderbaarlijk veel.

Vakantie Kaapverdië op Santo Antao

We zijn op vakantie in Kaapverdië en komen er achter dat ieder eiland z’n eigen identiteit heeft. Hoe platter het eiland hoe droger, en hoe hoger de bergen, hoe vochtiger. We zijn in São Vicente wat nog relatief droog is, en gaan dan met de veerboot naar Santo Antão. We nemen de oude weg die door de bergen gaat. Hoog in de bergen is het fris, maar het uitzicht is adembenemend mooi. We nemen je graag mee op reis in onze video.

leki op reis santo antao

Leki op reis volgen?

Wij proberen zoveel mogelijk hiervan te laten zien in onze afleveringen. In onze afleveringen laten we ook zien wat wij verder zelf meemaken en hoe wij onderweg ontwikkelen. Je kunt ons volgen via het Leki Youtube kanaalLeki FacebookLeki instagram.

Voja Travel - de Kaapverdië expert

Voja Travel Kaapverdië regelt jouw reis tot in de puntjes. Je kunt een van onze individuele rondreizen kiezen of jouw droomreis op maat samenstellen met onze reisadviseurs.

Boek veilig en met garanties