Hoe Anne verliefd werd op de Kaapverdische eilanden

Anne vertelt:

Ik ben nu 2 keer in Kaapverdië geweest en heb mijn hart verloren aan Kaapverdië. Ik ben de 1e keer naar Boa Vista geweest. Mooie stranden, maar verder weinig spectaculair. De laatste keer ben ik naar São Vicente en Santo Antão geweest. Dit laatste eiland heeft mijn hart gestolen. Ik ben over het eiland gereisd van Porto Novo naar Ponta Do Sol, naar Tarafall. Schitterend. Ik heb al veel in Afrika gereisd en ook op verschillende plaatsen gewoond. Maar Kaapverdië heeft mijn hart gestolen.

Ik heb op São Vicente en Santo Antão een super tijd gehad en verliefd geworden op deze eilanden. Vooral Santa Antão. Zo puur en een prachtige natuur. Ik wil al 15 jaar een B&B, beachbar etc…beginnen en ik denk dat Kaapverdië voor mij de juiste plek is om dat te doen. Het toerisme staat nog in de kinderschoenen en ik denk dat het heel veel potentie is. Helaas ben ik niet superrijk, maar ik ga klein beginnen.

Ik ga in eerste instantie een half jaar proberen. Ik vertrek 10 oktober en blijf dan t/m maart. Ik wil ook nog andere eilanden bezoeken, zoals São Nicolau en Santiago. Hoop dat ik iets kan opbouwen in Kaapverdië. Wel spannend want ik ga alleen. Ken wel wat mensen. Ben ook zangeres en wil kijken of ik ook iets met de muziek kan doen daar…

Eilandhoppen naar Kaapverdië?

Stel je eigen reis samen of bekijk alle mogelijkheden.