Menu
Contact

Fair Travel Kaapverdië

Alle rondreizen | Geschreven door Lisa
fair travel Kaapverdie
Eerlijk en duurzaam reizen

100% Fair Travel naar Kaapverdië

Met ons ga je 100% Fair Travel op reis. Dat wil zeggen dat:

  • Je de mensen van Kaapverdië steunt: Jouw reisgelden komen voor 40% terecht bij gewone Kaapverdianen. Boek je een reis van €1500? Dan draag je dus €600 bij in het leven van lokale mensen.
  • Je aan eerlijke lonen bijdraagt: Wij betalen medewerkers eerlijke lonen. Niet gerelateerd aan het Kaapverdisch minimumloon (dat vinden wij te laag), maar aan de kosten voor levensonderhoud per eiland.
  • Je aan onderwijs bijdraagt: Wij werken alleen met lokale medewerkers. Die leiden wij op via onze "Hope Academy". Ook krijgen zij een laptop, telefoon en groeien door van gastheer of -vrouw tot gids en leidinggevende.
  • Je automatisch de CO2-uitstoot compenseert: Compensatie van CO2 van je vlucht doen wij altijd automatisch. Je krijgt hiervan een certificaat in de reisbescheiden.
  • Je een authentieke reiservaring krijgt: Doordat wij goed voor Kaapverdianen zorgen, krijg jij een authentieke reiservaring met een oprechte glimlach van de lokale bevolking. Onze lokale collega's vertellen hoe zij het ervaren.

Duurzaam ondernemen

Waar begon het allemaal? De duurzaam onderneming Naar Kaapverdische Eiladen begon op een zeiljacht in de woeste zee. Lees het verhaal van Joshua.


Alle rondreizen

3 weken ultiem Kaapverdië

22 dagen
5 eilanden: Santiago Fogo São Vicente Santo Antão Sal
vanaf € 2110 p.p.

Strand, cultuur en indrukwekkende bergen

15 dagen
3 eilanden: Sal São Vicente Santo Antão
vanaf € 1345 p.p.

Santiago & Fogo

15 dagen
2 eilanden: Santiago Fogo
vanaf € 1380 p.p.

Strand & authentiek Afrika

8 dagen
2 eilanden: Sal Santiago
vanaf € 995 p.p.