Menu
Contact

Ervaringen Kaapverdië

Alle rondreizen | Geschreven door Lisa
ervaringen kaapverdie
Hoe ervaren andere reizigers Kaapverdië? Hier lees je er alles over.

Ervaringen Kaapverdië

Als je naar Kaapverdië reist, is het goed om je vooraf in te lezen. De all inclusive resorts in Kaapverdië vallen vaak tegen, zeker als je iets van het land wil leren kennen en zien. Wist je bijvoorbeeld dat de boetiek hotels in Mindelo, betere reviews hebben dan de all inclusive resorts? 

Wat ook opvalt is dat de eilanden onderling veel van elkaar verschillen. Door te gaan eilandhoppen krijg je daarom een completer beeld van de eilanden. Lynn uit Vlaanderen bezocht in twee weken vier eilanden, hier lees je haar verhaal. Daarnaast lees je in de ervaringen van Aafje waarom Kaapverdië een fijne vakantiebestemming is voor kinderen

Hoe veilig is het?

Sommige mensen maken zich zorgen om criminaliteit. Dat is niet nodig, Kaapverdië is een veilig en democratisch land. De enige plek waar je niet in de verkeerde buurt moet lopen is Praia, de hoofdstad. Hier lees je meer over ervaringen met veiligheid en criminaliteit in Kaapverdië.

Zeilen in Kaapverdië

De Kaapverdische eilanden is een ideale plek om te zeilen. Met een zeilboot ontdek je de eilanden op een unieke manier. Wereldzeiler Max vertelt over zijn ervaringen met zeilen in Kaapverdië of lees meer over de zeilroutes in Kaapverdië.

Ontdek Tarrafal

Tarrafal is een kuststad gelegen in het Noorden van Santiago. Lynn van den Broeck, fotograaf, globetrotter en blogger, nam haar camera mee en ging er kijken. Haar ervaringen van Tarrafal lees je in onze blog.


Alle rondreizen

3 weken ultiem Kaapverdië

22 dagen
5 eilanden: Santiago Fogo São Vicente Santo Antão Sal
vanaf € 2110 p.p.

Strand, cultuur en indrukwekkende bergen

15 dagen
3 eilanden: Sal São Vicente Santo Antão
vanaf € 1345 p.p.

Santiago & Fogo

15 dagen
2 eilanden: Santiago Fogo
vanaf € 1380 p.p.

Strand & authentiek Afrika

8 dagen
2 eilanden: Sal Santiago
vanaf € 995 p.p.