Kaapverdië
Kaapverdië
ervaringen kaapverdie
Hoe ervaren andere reizigers Kaapverdië? Hier lees je er alles over.

Ervaringen Kaapverdië

Geschreven door Voja Travel - Gastblogger | 21-05-2019

Ervaringen Kaapverdië

Als je naar Kaapverdië reist, is het goed om je vooraf in te lezen. De meeste mensen die op vakantie gaan naar Kaapverdie, kiezen voor all inclusive resorts. Die vallen vaak tegen als je iets van het land wil leren kennen en zien. Wist je bijvoorbeeld dat de boetiek hotels in Mindelo, betere reviews hebben dan de all inclusive resorts? 

Wat ook opvalt is dat de eilanden onderling veel van elkaar verschillen. Door te gaan eilandhoppen krijg je daarom een completer beeld van de eilanden. Lynn uit Vlaanderen bezocht in twee weken vier eilanden, hier lees je haar verhaal. Daarnaast lees je in de ervaringen van Aafje waarom Kaapverdië een fijne vakantiebestemming is voor kinderen

Hoe veilig is het?

Sommige mensen maken zich zorgen om criminaliteit. Dat is niet nodig, Kaapverdie is een veilig en democratisch land. De enige plek waar je niet in de verkeerde buurt moet lopen is Praia, de hoofdstad. Hier lees je meer over ervaringen met veiligheid en criminaliteit in Kaapverdië.

Zeilen in Kaapverdië

Als je meer wilt weten over zeilen in Kaapverdie, kun je bij ons verder lezen. Met een zeilboot ontdek je de eilanden op een avontuurlijke manier. Wereldzeiler Max vertelt over zijn ervaringen met zeilen in Kaapverdië of lees meer over de zeilroutes in Kaapverdië.

Ontdek Tarrafal

Tarrafal is een kuststad gelegen in het Noorden van Santiago. Lynn van den Broeck, fotograaf, globetrotter en blogger, nam haar camera mee en ging er kijken. Haar ervaringen van Tarrafal lees je in onze blog.

The Belgian Wanderer

Belgische influencer Joren van de Schepper aka "The Belgian Wanderer" reisde naar Kaapverdie en maakte deze schitterende video over Cabo Verde. En ook Evi, bekend van 3 op reis ging naar Kaapverdië met ons. Dit is deel 1 van het reisverslag van Evi Hanssen.

Helemaal het Einde

Het Nederlandse televisie programma "Helemaal het einde" volgde het verhaal van 4 Nederlandse families die een nieuw leven opbouwden op Sao Vicente

Download de Kaapverdië eilandengids

Download
Terug naar alle reisartikelen