Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Reizen met positieve impact

Hoe ervaren andere reizigers Kaapverdië?

Bekijk onze reizen

Ervaringen Kaapverdië

Door: Bobbie
 Leestijd: 3 minuten
Artikel delen:

Als je naar Kaapverdië reist, is het goed om je vooraf in te lezen en dat gaat natuurlijk het beste door ervaringen met Kaapverdië van andere te lezen. De meeste mensen die op vakantie gaan naar Kaapverdie, kiezen voor all inclusive resorts. Die vallen vaak tegen als je iets van het land wil leren kennen en zien. Wist je bijvoorbeeld dat de boetiek hotels in Mindelo, betere reviews hebben dan de all inclusive resorts? 

Wat ook opvalt is dat de eilanden onderling veel van elkaar verschillen. Door te gaan eilandhoppen krijg je daarom een completer beeld van de eilanden. Lynn uit Vlaanderen bezocht in twee weken vier eilanden, hier lees je haar verhaal. Daarnaast lees je in de ervaringen van Aafje waarom Kaapverdië een fijne vakantiebestemming is voor kinderen

Hoe veilig is het?

Sommige mensen maken zich zorgen om criminaliteit. Dat is niet nodig, Kaapverdie is een veilig en democratisch land. De enige plek waar je niet in de verkeerde buurt moet lopen is Praia, de hoofdstad. Hier lees je meer over ervaringen met veiligheid en criminaliteit in Kaapverdië.

Zeilen in Kaapverdië

Als je meer wilt weten over zeilen in Kaapverdie, kun je bij ons verder lezen. Met een zeilboot ontdek je de eilanden op een avontuurlijke manier. Wereldzeiler Max vertelt over zijn ervaringen met zeilen in Kaapverdië of lees meer over de zeilroutes in Kaapverdië.

Ervaringen in Kaapverdië

Ontdek Tarrafal

Tarrafal is een kuststad gelegen in het Noorden van Santiago. Lynn van den Broeck, fotograaf, globetrotter en blogger, nam haar camera mee en ging er kijken. Haar ervaringen van Tarrafal lees je in onze blog.

Ervaringen in Kaapverdië – de verslagen van Evi Hanssen

Evi, bekend van 3 op reis ging naar Kaapverdië met ons. Dit is deel één van het reisverslag van Evi Hanssen. In deel twee lees je alles over haar tijd op de groene parel: Santo Antão en in deel drie reis je mee naar Fogo en Santiago.

Helemaal het Einde

Het Nederlandse televisie programma “Helemaal het einde” volgde het verhaal van 4 Nederlandse families die een nieuw leven opbouwden op Sao Vicente

Voja Travel - de Kaapverdië expert

Voja Travel Kaapverdië regelt jouw reis tot in de puntjes. Je kunt een van onze individuele rondreizen kiezen of jouw droomreis op maat samenstellen met onze reisadviseurs.

Boek veilig en met garanties