snorkelen op de caribische eilanden

Reisvoorwaarden

Om jouw reis voorspoedig te laten verlopen

404 Voja reizigers zijn deze maand vakantie aan het vieren op onze bestemmingen

Bij Voja boek je jouw vakantie met garantie

Lees hier alles wat je moet weten voor je een reis met ons boekt. Heb je nou nog vragen over de voorwaarden? Neem dan contact met ons op!


SGR Garantieregeling van toepassing

Voja Travel B.V. 75578131 is aangesloten bij SGR. Je kunt dit hier controleren via de SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Eigen bijdrage aan SGR: Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie € 5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op je geboekte vakantie gratis, maar ook na de coronacrisis moet het garantiefonds er voor je zijn, zodat je onbezorgd op reis kunt blijven gaan.

Calamiteitenfonds garantie van toepassing

Voja Travel B.V. 75578131 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:

  • (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.
    Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

ANVR Reizigersvoorwaarden van toepassing

Voja Travel B.V. (KvK 75578131) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR Reisvoorwaarden voor pakketreizen of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de specifieke voorwaarden uit de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking, t.w. de ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen of ANVR boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden en overige ANVR-informatie. Alle informatie over veilig reizen en gezondheid kun je hier nalezen.

Samenvatting reisvoorwaarden

  • Je kunt gratis annuleren binnen 24 uur, tenzij sprake is van vertrek binnen 8 weken of een “definitieve boeking” welke per mail of boekingsformulier door je is bevestigd. Na 24 uur, bij een definitieve boeking of bij vertrek binnen 8 weken is annulering alleen mogelijk conform de voorwaarden in artikel 9.
  • Je mag de reis in een keer betalen. Dit kan ook in delen. De aanbetalingsfactuur heeft een betaaltermijn van 7 dagen en bestaat uit: 100% van de internationale tickets en 25% van het land arrangement. De restant factuur bestaat uit: de overige 75% van het landarrangement en is verschuldigd uiterlijk 60 dagen voor vertrek.
  • Je bent verplicht zelf een reis en annuleringsverzekering af te sluiten bij een (reis)verzekeraar met volledige dekking. Let hierbij op een voldoende hoge maximale reissom bij de annuleringsverzekering.
  • Je betaalt zelf eventuele toeristenbelasting en visa ter plaatse, tenzij anders overeengekomen.
  • Indien de reis ter plaatse anders loopt dan verwacht, zorgen wij dat wij je zo goed mogelijk bijstaan. Je kunt ons 24/7 bereiken op het noodnummer dat in de reisbescheiden staat en tijdens kantoortijden via Whatsapp.
auto huren Tenerife

Autohuur algemeen

Op autohuur zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Voja Travel bemiddelt tussen de autoverhuurder en de klant en in de relatie tussen klant en verhuurder zijn de algemene voorwaarden van de verhuurder van toepassing. Je spreekt in een geschil met de verhuurder daarom de verhuurder aan.

Cariben voorwaarden autohuur

Azoren voorwaarden autohuur

Madeira voorwaarden autohuur

Canarische eilanden voorwaarden autohuur

Kaapverdië voorwaarden autohuur

Ionische eilanden voorwaarden autohuur

Erg blij met Voja! Deze reis hadden
we zelf nooit kunnen samenstellen”


To top