Jouw droombaan bij Voja Travel

404 Voja reizigers zijn deze maand vakantie aan het vieren op onze bestemmingen

Werken bij Voja Travel

Ben jij op zoek naar een bedrijf met een open, informele en resultaatgerichte cultuur? Een plek waar de sfeer goed is en waar je samenwerkt met collega’s die gedreven zijn om een positieve impact op de wereld te maken? Dan is Voja Travel wellicht iets voor jou!

Wij zijn Voja Travel, een snelgroeiende scale-up met 30 ambitieuze medewerkers, gevestigd in het hart van Utrecht. Een reisorganisatie die zich richt op het opbouwen van lokale communities via onze reizen, met de missie om droomreizen te maken die een positieve bijdrage leveren aan de lokale bevolking, hun land en onze planeet. Onze ambitie is om te groeien naar 7 bestemmingen in 2025 en om een levensveranderende impact te hebben op 10.000 locals in 2032, in lijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (SDG’s 1, 7 en 8).

Bij Voja werken is als een reis. Zelfontwikkeling, groei en ambitie staan voorop. Kom je door het selectieproces dan krijg je jouw Voja paspoort. Hierin is de essentie gevat van wat we belangrijk vinden qua cultuur, waar we voor gaan en hoe we dat doen. Word jij enthousiast van die reis? Dan is Voja Travel misschien wel de werkplek voor jou.

Werken in hartje Utrecht

Samen werken we in hartje Utrecht aan een steeds eerlijkere reisbranche. In het vlotte Utrechtse straatbeeld voelt Voja zich goed thuis. We werken hard, groeien snel, en we genieten van onze diversiteit, eigenheid en verschillende talenten. Kansen grijpen we aan en successen die vieren we.

Groei je mee? Bekijk onze vacatures

In september 2017 is Voja begonnen als ambitieuze travel start-up en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gemotiveerd team van creatievelingen en ‘out of the box’ denkers. Wat ons bindt zijn onze kernwaarden en onze SDG’s. Bij ons werken betekent werken in een high performance cultuur.

Dat betekent: Jezelf ontwikkelen en blijven groeien door middel van eigen initiatief, het volgen van trainingen en de 1-op-1 personal coaching door onze top coach Harry. Maar ook open communicatie van jou, je collega’s en je leidinggevende en het dagelijks op zoek gaan naar kansen en uitdagingen waarin je vrij bent om je eigen weg te kiezen. Continu verbeteren dus, van mens (ik), het team (wij) en de organisatie.

Klik hier voor de vacatures.

Het Voja DNA

Principe

Openheid

In verbinding blijven en tóch zeggen wat gezegd moet worden. Zo maak je jezelf, elkaar en Voja beter. Niet wegduiken of conflicten vermijden, maar het aangaan met elkaar en open zijn over wat er speelt.

Bij Voja maken we fouten en daar leren we samen van. Met respect voor elkaar en geweldloze communicatie. Trust the process!

Ontwikkeling

Met coninue groei en ontwikkeling dragen we bij aan onszelf, onze collega’s, de organisatie en onze bestemmingen. Zo creëren we meer waarde.

Daarbij leren we zo veel mogelijk van onze reizigers en partners. En schakelen we (wanneer nodig) externe hulpbronnen in: wie is hier het best in de wereld in? Wat denken zij?

Ontdekken

Ontdekken zit in ons DNA en daar leven wij voor. We doen dat niet alleen in de wereld maar ook in onszelf en in ons werk.

Door te ontdekken innoveren we en gaan we op zoek naar oplossingen voor oude én nieuwe problemen. We zijn niet bang om een ingeslagen weg los te laten en opnieuw te beginnen. Lets go explore!

“By 2032 we will have had a positive impact on 1,000,000 local lives”

• Voja’s mission statement

Met onze reizen dragen we bij aan een betere wereld. Reis je met Voja? Dan creër je groeikansen voor de lokale bevolking, ondersteun je de lokale gemeenschappen en draag je bij aan reizen met een steeds kleinere footprint.

Join de Voja community nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven en deel uitmaken van onze community? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

To top