Over ons

Wij maken kleinschalige, eerlijke en authentiek reizen naar Kaapverdië mogelijk. Wij hebben een passie voor reizen en kennen de Kaapverdische eilanden goed. Iedereen in ons team, werkt niet alleen in Nederland, maar reist ook regelmatig tussen de eilanden. Zo laten wij jou het onontdekte Kaapverdië zien…

Wie we zijn

Co Founder Joshua van Eijndhoven zeilde in 2011 met zijn zeiljacht Hope langs de eilanden. Daar ontmoette hij Katia op het eiland São Vicente. Het stel werd verliefd en samen zeilden ze een jaar rond de eilanden met gasten. Joshua ontdekte dat de meeste reizigers niets wisten van het groene en gevarieerde Kaapverdië. Om de wereld voorbij de resorts te laten zien begon hij deze site en in eind 2016 richtte hij met twee vrienden dit Kaapverdië reisbureau op. Joshua schreef ook een boek over de zesjarige reis rond de wereld Op reis met de Hope – van droom naar zes jaar reizen.

Wat we doen

Met ons kom je verder dan een resort of een enkele accommodatie en vlucht. Want met ons ontdek je het echte Kaapverdië, in al haar schoonheid en diversiteit. Het Kaapverdië van verborgen strandjes, pittoresk dorpjes en imposante valleien. Wij nemen je hierbij het organisatiewerk uit handen en zorgen dat je reis klopt, maar je ontdekt de eilanden zelf.

Geen reisleiding, want jij leidt jouw eigen reis. Maar wel goed voorbereid, want wij voorzien je van legio tips en voorbereidend advies. En mocht je hulp of assistentie nodig hebben, dan zijn onze lokale steunpilaren (en wijzelf) slechts een appje of telefoontje verwijderd.

Wij geloven in Fair Travel

Wij geloven in al onze reizen in Fair Travel. Dat betekent voor ons een land beter achterlaten dan hoe je het aantrof. Onze reizen zijn daarom niet alleen inspirerend en uniek, maar zorgen ook voor een positieve verandering voor de mensen van Kaapverdië.

Om dat te bereiken werken we samen met eerlijke en lokale bedrijven die de reisgelden investeren in onderwijs, opleiding en andere lokale projecten die bijdragen aan het welzijn en de welvaart van de mensen. Ook investeren we zelf in lokaal talent.

Het Kaapverdië team

Inmiddels werken wij met een klein team reisfanaten. Wij stellen ons graag aan je voor (v.l.n.r.).

Joshua: Zeilde zes jaar rond de wereld. reisfanaat, co-founder en verliefd op Kaapverdië.

Bart-Jan: Media mogul bij Flabber en Vice, co-founder en zeiler.

Natasja: Studeerde Science Tourism, met een passie voor eerlijk toerisme en reizen.

Larissa: Ontdekt liefst nieuwe culturen, houdt intens van mensen, reizen en lekker eten.

DioneFotograaf met een scherp oog voor schoonheid. Wordt blij van het plannen en organiseren.

Menu