Over ons

Wij zijn Josh en Katia, het koppel achter deze site. Katia groeide op in Kaapverdië en Joshua zeilde met zijn zeiljacht Hope langs de Kaapverdische eilanden. Samen werkten we ruim een jaar op de eilanden in het toerisme.
Als kapitein en hostess runden we zeiljacht Perseverance waarmee we toeristen  naar de eilanden brachten. Naast ons werk als kapitein en hostess organiseerden we excursies, dagtrips en nachtactiviteiten voor onze gasten. We kennen de eilanden goed maar ook de hotels, villa’s, restaurants, clubs en verborgen plekjes.

Sinds juni 2013 zeilden we verder rond de wereld maar De Kaap Verden hebben altijd een bijzonder plekje in ons hart. We komen er regelmatig.

We schrijven verder regelmatig voor onze website en,  De Telegraaf en we maken onderweg foto’s en film voor andere media. Als je het leuk vindt kun je ons volgen via onze Facebook pagina of onze website.


We krijgen veel vragen over De Kaap Verden. Het leek ons daarom nuttig een website op te zetten met eerlijke en bruikbare informatie. Deze website is opgedragen aan jou en je reis naar Kaap Verdië. Veel plezier op reis!

Josh & Katia

Menu