Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Individuele reizen voor jouw gezelschap
Reizen met positieve impact

Over Voja Travel

Onze missie

Reizen eerlijker maken is ons doel. Dit doen we door menselijke verbinding te versterken en eerlijke kansen te scheppen voor de locals op onze bestemmingen. Daarom boek je bij Voja Travel uitsluitend reizen met een positieve impact. Voor jou betekent dat:

  • Een unieke ervaring
  • Bijzondere ontmoetingen
  • Een intieme kennismaking met jouw bestemming

Onze impact

Eerlijker reizen is een mooi streven, maar hoe doe je dat dan? De eerste stap is het compenseren van de CO2-uitstoot van onze reizen, zo beperken we in ieder geval onze negatieve footprint. De positieve impact realiseren we aan de hand van drie pijlers:

  • Onze bijdrage aan de lokale economie: jouw reisgelden komen via onze lokale partners direct in de lokale economie terecht.
  • Het aantal Fair Travel medewerkers: de mensen die onze Fair Travel standaarden handhaven bij zowel bestaande als nieuwe partners.
  • Lokale projecten: in samenwerking met onze lokale partners willen we op onze bestemmingen iets positiefs achterlaten. Van het bouwen van CO2-neutrale accommodaties tot herbebossingsprojecten.
Bijdrage lokale economie
Doel 2020
€ 500.000
Gerealiseerd
€ 375.000
Fair Travel medewerkers
Doel 2020
10
Gerealiseerd
6
Lokale projecten
Doel 2020
1
Gerealiseerd
0

Authentieke & betekenisvolle reizen

Ons verhaal begon met een een zeilreis rond de wereld, een avontuur langs vele fantastische bestemmingen. Maar wat deze reis onvergetelijk heeft gemaakt zijn de vriendelijke gezichten en bijzondere ontmoetingen onderweg.

Dat is de ervaring die Voja Travel al haar reizigers wil meegeven! Onze speciaal geselecteerde accommodaties, lokale gidsen en expertise zijn de basis voor herinneringen die jou de rest van je leven bij zullen blijven.

Local empowerment

Je hoort het vaker: support your locals. Daar staan wij helemaal achter en daarom werken wij op onze bestemmingen alleen samen met lokale ondernemingen. Zo zorgen we ervoor dat jouw geld bijdraagt aan de ontwikkeling van een bestemming.

Waarom is dat belangrijk?

We zien de laatste jaren steeds vaker dat prachtige bestemmingen overwoekerd worden door grote hotelketens en all inclusives. Niet alleen verliest een bestemming hierdoor zijn authenticiteit, via deze organisatie worden reisgelden vaak een land weer uit gesluisd waardoor de lokale bevolking nauwelijks profiteert van jouw bezoek.

CO2-compensatie

Om de wereld mooi te houden voor huidige én toekomstige generaties compenseren wij de CO2-uitstoot van de reis die je bij ons boekt. Dat wil zeggen de uitstoot van de internationale vlucht (of je die nou bij ons boekt of niet), maar ook van de binnenlandse vluchten, auto’s en boten waar we mee reizen.

Hoe doen we dat?

Dit doen we door te investeren in duurzame energieprojecten van de South Pole Group. Wij hebben hierbij bewust gekozen voor de projecten die ook een sociale impact hebben. Zo profiteert niet alleen de natuur, maar ook de mens. Een win win situatie!

Kaapverdië ontdekken op jouw manier?

Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Kaapverdie en stellen graag vrijblijvend een reisvoorstel voor je samen. Zo is jouw reis compleet naar wens.

Natasja
Sinds 2017 reis ik naar de Kaapverdische eilanden. Ik gebruik mijn kennis graag om jouw reis onvergetelijk te maken.
vraag vrijblijvend een reis op maat aan

Daarom reis je met Voja

We zijn een kleine reisorganisatie met grote ambities, maar deze kunnen we alleen bereiken als er iets onzettend moois in zit voor onze reizigers.

Fantastisch verzorgde reiservaring

Wij zijn 100% gespecialiseerd in Kaapverdië en kennen het land van A tot Z. Samen met ons lokale team regelen we je reis tot in de puntjes.

Kleinschalig & Authentiek

Bijzondere en kleinschalige accommodaties? Check. Wij zijn vaak in Kaapverdië, altijd op zoek naar bijzondere verblijven. Casa’s, Boutique chique, Homestays of Safari mountain lodges, het kan allemaal.

Persoonlijk

Geen groepsreizen, maar op pad met je eigen reisgezelschap. Wij stippelen de meest bijzondere routes met je uit, zodat je het echte Kaapverdië leert kennen. Zo geniet van een lokale reiservaring.

4,8 5 reviews

Aanbevolen door 32 mensen op Google

Legal Seafood Voja travel Kaapverdië $$$ 0850290587 Kromme Nieuwegracht 11, Utrecht