Menu
Contact

Ons team

Wij staan voor duurzame verandering door grensverleggende reizen die verbinden. Reizen die ontwikkeling van zowel land als bevolking bevorderen. Want reizen moet lonen; voor de reiziger en de bestemming. Wij stellen ons graag aan je voor:

Joshua

Joshua zeilde in 2011 uit Nederland naar Kaapverdië. Werd verliefd op Katia en Kaapverdië. Woonde ruim een jaar op de eilanden. Zeilde zes jaar rond de wereld met Katia. Reisfanaat, co-founder en nog steeds verliefd op Kaapverdië.

Emiel

Co-founder en CTO. Emiel houdt van reizen en is getrouwd met een fantastische Mexicaanse. Hij is linux en open source liefhebber en sinds jonge leeftijd geïnteresseerd in alles wat met programmeren en techniek te maken heeft.

Bart-Jan

Co-founder, 15 jaar ervaring in online media. Zeilde in 2012 door de Kaapverdische archipel. Een reis die hem verwonderde en zijn leven op een nieuw pad zette.

Natasja

Studeerde Science Tourism, heeft een passie voor eerlijk toerisme en reizen.

Wiebe

Heeft een passie voor duurzame ontwikkeling en ziet het als uitdaging om toerisme bij te laten dragen aan de ontwikkeling van een land.

Dione

Fotograaf met een scherp oog voor schoonheid. Wordt blij van het plannen en organiseren.

Mirthe

Houdt van reizen! Om andere culturen te ervaren, nieuwe talen te leren spreken en zich te laten verwonderen over de natuur.

Ismael

Lokale kracht op Sao Vicente: “Every day we have a new chance to do something positive.”

Bia

Vast & krachtig op Sao Vicente met als motto: “Difficult roads often lead to beautiful destinations.”

Cealdino

Stagiair in opleiding op Sal

Gavin

Vindt zijn passie in programmeren, domotica en design. Hij is voortdurend op zoek naar oplossingen voor dagelijkse uitdagingen.

Lisa

Spreekt vijf talen en heeft een passie voor reizen & lekker eten.

Wouter

PR Adviseur & Co Owner

Harry

Team Coach & Co Owner

Britt

Sinds jonge leeftijd al veel op reis, met een grote nieuwsgierigheid voor nieuwe avonturen, landen en culturen. Daarnaast word ze vrolijk van yoga en lekkere wijn.