Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Individuele reizen voor jouw gezelschap
Reizen met positieve impact

Vliegticket Kaapverdië

Vliegticket naar Kaapverdië

Met een vliegticket naar Kaapverdië heb je anno 2021 goud in handen. Het is het jaar waarin we corona verslaan en weer op vakantie mogen. En waar kun je nu beter vakantie vieren dan op een zonnige archipel met eilanden die stuk voor stuk verschillend zijn? In zo’n 6 uur vlieg je al naar de parelwitte stranden op Sal en Boa Vista of het culturele hart Sao Vicente. En dan hebben we de ongerepte hooglanden van Santiago nog niet eens genoemd. Genoeg keus dus. Boek bij Voja je vakantie Kaapverdië, geef aan dat wij ook de vliegtickets mogen reserveren en let the voorpret begin!

Internationale luchthavens Kaapverdië

De Kaapverdische eilanden hebben 4 internationale luchthavens:

  • Sal International Airport (SID)
  • Boa Vista Rabil (BVC)
  • Sao Vicente San Pedro (VXE)
  • Praia Santiago Island (RAI)

Sal International Airport wordt ook wel Amílcar Cabral International Airport genoemd en is het belangrijkste vliegveld van Kaapverdië. Meer dan de helft van alle toeristen die naar Kaapverdië gaan, kiezen voor een vakantie op Sal. Bij Voja doen we het graag anders. Wij gunnen onze reizigers de ervaring van het echte Kaapverdië. Natuurlijk kun je met een vliegticket Kaapverdië naar Sal vliegen, maar de reis beginnen op Sao Vicente is net zo leuk. In hoofdstad Mindelo dompel je jezelf meteen onder in de bruisende cultuur. Bewonder handgemaakte kunst in de galerijen, proef van de lekkerste capucha en swing mee in de muziekbarretjes. 

Binnenlandse vluchten Kaapverdië

Het fijne aan een reis met Voja? Dat de vliegtickets voor de binnenlandse vluchten bij de prijs inbegrepen zijn. En heel lang zit je ook niet in het vliegtuig. Zo vlieg je in een kleine 40 minuten van Santiago naar vulkaaneiland Fogo. En een vlucht van Sal naar Santiago duurt zo’n 45 minuten. Eilandhoppen op Kaapverdië kost dus echt niet veel tijd. Zo heb jij alle ruimte om de eilanden op eigen tempo te ontdekken. Al kun je ook op 1 eiland blijven. Santiago bijvoorbeeld. Met de palmenstranden langs de kust, de hooglanden in het binnenland en de historische steden aan de zuidkant is er genoeg te zien. Santiago is niet voor niks Kaapverdië in het klein. Voja kan je vliegticket naar Kaapverdië voor je boeken en zo alle rompslomp uit handen nemen. Wel zo makkelijk. 

Richtlijn vliegticket Kaapverdië

Sal

Santiago

Sao Vicente

Amsterdam – Kaapverdië

Amsterdam – Kaapverdië

Amsterdam – Kaapverdië

€607

€399

€499

*Gemiddelde prijzen van een 8-daagse retourvlucht in mei 2021

Bekijk andere reissoorten