Menu
Contact

Wat doet resirest?

Het maakt niet uit waar je ter wereld bent, als je een vreemd land wil doorgronden is er een simpele shortcut die je direct naar het hart van hun cultuur brengt: ga eten bij locals. Maar hoe kom je in contact met locals? Precies dat is waarom wij fan van ResiRest zijn; zij zijn die verbindende factor.

Hoe werkt resirest?

Via de Android-app, de iOS-app of de website van ResiRest word je in contact gebracht met een local en kan je samen lunchen of dineren. En je eet echt bij mensen thuis als hun gast en ervaart het land door hun belevingswereld. Het is een unieke ervaring die je nooit zult krijgen in een hotel of restaurant. Je kijkt op je app waar een local in de buurt zit, klikken en zo vind je in een paar kliks de dichtstbijzijnde thuiskok bij wie je kan aanschuiven. Het snel geregeld, betaalbaar en veilig.

 

Authentieke ervaring

Of misschien vind je het wel leuk om eerst samen naar de lokale markt te gaan om de ingrediënten te kopen en maak je er een daguitje van. En wat wij het allermooist aan dit initiatief vinden: jij hebt een unieke authentieke ervaring en helpt tegelijkertijd de lokale bevolking in hun zelfredzaamheid. Zo maakt toerisme het verschil.

Naar Kaapverdië op vakantie?

Santiago & Sal met kinderen

8 dagen
2 eilanden: Sal Santiago
vanaf € 1150 p.p.

Strand & authentiek Afrika

8 dagen
2 eilanden: Sal Santiago
vanaf € 1195 p.p.

3 weken ultiem Kaapverdië

22 dagen
4 eilanden: Santiago Fogo São Vicente Santo Antão
vanaf € 2210 p.p.