Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Reizen met positieve impact

Waarom eilandhoppen in Kaapverdië?

4 redenen waarom eilandhoppen een goed idee is

Waarom eilandhoppen in Kaapverdië?

Dit zijn onze 4 redenen waarom eilandhoppen in Kaapverdië een goed idee is: 

1. Elk eiland kun je ontdekken

Kaapverdië heeft veel te bieden. Van de altijd rokende actieve Fogo vulkaan, tot de witte zandstranden op Sal, de bruisende cultuur op Sao Vicente en de groene bergen van Santiago. Elk eiland is anders, en dat maakt eilandhoppen op Kaapverdië tot een unieke ontdekkingstocht.

eilandhoppen in Kaapverdië

(trouwens) Ik ben niet geheel objectief…

Ik zeilde in 2011 naar Kaapverdië met mijn zeiljachtje Hope, op reis rond de wereld. Ik werd verliefd op de archipel en niet veel later op mijn vriendin Katia. Ik woonde en werkte ruim een jaar op de eilanden. En zelfs nu, na zes jaar wereldzeilen blijft de eilandengroep in mijn hart. Helemaal objectief ben ik dus niet ?

2. De eilanden zijn ongerept

De Kaapverdische eilanden kennen nog relatief weinig toerisme. Er zijn genoeg bruisende leuke stadjes, marktjes en mooie stranden maar je kunt hier ook dat alleen op de wereld gevoel ervaren. En dat… Dat is gewoon vet.

eilandhoppen Kaapverdië

3. Super warme mensen

Kaapverdianen hebben een woord dat een mix is tussen gezelligheid en wees welkom en dat is Morabeza. Dat betekent dat je als bezoeker oprecht welkom bent en Kaapverdianen blij zijn om je te zien komen. Een kleine glimlach en je krijgt al snel een zee aan warme terug. Als je gaat eilandhoppen zul je zien dat hoe mensen dat invullen per eiland net een beetje verschilt ?

Mensen van Kaapverdië

4. Veel activiteiten

Wat kun je doen tijdens een rondreis in Kaapverdië?  Op het water kun je surfen, windsurfen, Kite surfen. In het water kun je zwemmen, snorkelen en duiken. Op het land kun je wandelen, hiken, quad bike touren, met de 4 x 4 rondcrossen. Verder kun je cultureel live muziek beluisteren, heerlijk eten, marktjes bezoeken. En… wat dacht  je van een rumstokerij bezoeken?

Voja Travel - de Kaapverdië expert

Voja Travel Kaapverdië regelt jouw reis tot in de puntjes. Je kunt een van onze individuele rondreizen kiezen of jouw droomreis op maat samenstellen met onze reisadviseurs.

Boek veilig en met garanties