Zwoel dansen? TUI-Fly nu ook naar Mindelo!

Mindelo op het eiland São Vicente is de tweede grootste stad van Kaapverdië met ruim 80.000 inwoners. De stad staat bekend als de culturele hoofdstad van de archipel, en hoewel het toerisme kleinschalig is, trekt de stad een toenemend aantal toeristen. Dit najaar start TUI-FLY wekelijkse vluchten van Amsterdam naar het culturele hart van Kaapverdië. Mindelo is […]

Mindelo op het eiland São Vicente is de tweede grootste stad van Kaapverdië met ruim 80.000 inwoners. De stad staat bekend als de culturele hoofdstad van de archipel, en hoewel het toerisme kleinschalig is, trekt de stad een toenemend aantal toeristen. Dit najaar start TUI-FLY wekelijkse vluchten van Amsterdam naar het culturele hart van Kaapverdië.

TuiFly

Mindelo Bay

Mindelo is een “must visit” als je naar Kaapverdië gaat.

De stad belichaamt Kaapverdische cultuur, muziek en nostalgie in een stimulerende mix waarvan je de aroma’s kunt opsnuiven in de vele kleine cafés. Maar als je echt intiem wilt worden met Kaapverdische cultuur, kun je jezelf het beste verliezen in Kaapverdisch dansen. Zwoel, sensueel en passievol.  Maar pas op! De voetjes gaan pas van de vloer na 01:00 uur ‘s nachts (of later) en de feesten en clubs stoppen gewoonlijk pas rond zonsopkomst.

Dansen in Mindelo

Morabeza

Laat? Misschien, maar de Kaapverdische lifestyle, beter bekend als “Morabeza” is een manier van leven die draait om muziek, genieten open en welkom zijn. Je leeft nu. Dans. Geniet. Lach. Vier het leven. Totdat de maan plaatsmaakt voor de zon. Totdat elke vezel in je lijf doordrenkt is van plezier en je al je zorgen van je af hebt gedanst. Waar stress in het westen vaak de overhand heeft, is in Kaapverdië “no stress” een bewuste lifestyle.

Strand Mindelo

TuiFly start  in november voor het eerst met vluchten naar Mindelo naast de vaste vluchten naar de Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista. De vluchten lopen door in de lente en zomer en zijn te boeken via TuiFly. Gebruik vliegveldcode AMS (Amsterdam en VXE (Sao Vicente).

Boa Viagem!

Markt Mindelo

Foto door SjorsMassar.com

Carnaval Mindelo

Mindelo stad

Foto door SjorsMassar.com

    

 

Menu