Deals

Op deze pagina vind je een selectie van aanbieders en deals voor je reis naar de Kaap Verden. We breiden dit artikel de komende tijd uit dus de lijst wordt steeds langer. Houd rekening bij je boeking dat vervoer tussen de eilanden ter plaatse lastig te regelen is. Meer daarover vind je in het artikel tips bij het […]

Op deze pagina vind je een selectie van aanbieders en deals voor je reis naar de Kaap Verden. We breiden dit artikel de komende tijd uit dus de lijst wordt steeds langer.

Houd rekening bij je boeking dat vervoer tussen de eilanden ter plaatse lastig te regelen is. Meer daarover vind je in het artikel tips bij het boeken.

Strandvakantie: Sal en Boa Vista

Voor een strandvakantie zijn Sal en Boa Vista de twee aangewezen eilanden. Dit zijn droge toeristische eilanden waar je tientalle grote hotel, hotelketens en all inclusive resorts vindt. Houd er rekening mee dat je op deze eilanden weinig meekrijgt van het “echte” Kaapverdië, ondanks hoe touroperators het soms doen voorkomen.

Als je alleen voor het strand komt ben je op Sal en Boa Vista echter aan het juiste adres. Wil je daarnaast ook wat van de groene eilanden en de lokale cultuur meekrijgen, boek dan vooraf een vlucht en accomodatie naar een ander eiland. Je vliegt voor ongeveer € 100,- retour tussen Sal en een ander eiland en je kunt op een ander eiland accomodatie bijboeken. Meer daarover volgt binnenkort.

Vlucht én verblijf (Sal en Boa Vista)

ArkeJiba logoKraslogo_vxNeckermanSuntipD-Reizen

 

Losse vluchten (Sal en Boa Vista)

TAP Portugal Jetairfly ArkeCondor logoTransavia TACV

 

 Losse vluchten Sal, Boa Vista, Praia 

 

TACV

TAP Portugal

Vluchten alle eilanden

TACV

 

Losse accomodatie boeken

Booking.com_logo_blue

Bijzondere accomodatie per eiland

We hebben op de verschillende eilanden bijzondere accomodaties voor je op een rij gezet. Meer informatie volgt binnenkort.

Menu