Onderwerp: Ervaringen

Als je naar een nieuw land gaat, en het vliegtuig de landing inzet flitsen nieuwe gedachten door je hoofd. Mischien zie je een landschap, of een kustlijn, kleine huisjes en auto's die rijden op de weg? Hoe zouden de inwoners eruit zien, hoe klinkt de taal, hoe smaakt het eten... ?

We spraken met Romy, student aan de kunstacademie die door haar lens een bijzonder aspect van Kaapverdië blootlegt; de kleuren van Kaapverdië.

We kregen een leuk bericht van Anne die haar hart verloor aan de Kaapverdische eilanden. Ze is eerst naar het toeristische Boa Vista geweest, maar werd verliefd op São Vicente en Santo Antão. We delen haar verhaal (met Anne’s toestemming) graag met jullie.

We kregen een vraag van Frank uit Nederland die een langdurige rondreis plande rond de eilanden met de boot. We stelden hem gerust. Hier lees je onze adviezen en Frank zijn ervaringen in Kaap Verdie. Criminaliteit – Onze adviezen mbt criminaliteit Ik heb de eilanden anderhalf jaar bevaren. Wat je kunt verwachten aan criminaliteit, als […]

Menu