Oosterschelde in Kaap Verden

De Oosterschelde is een Nederlandse driemast topzeilschoener die net rond de wereld is gevaren. Op dit moment is de Oosterschelde in de Kaap Verdische eilanden.

Er is nog plek

De Oosterschelde heeft nog twee reizen in Kaapverdië met gasten op het programma staan, voordat ze terugkeert naar Nederland. Aan boord zijn telkens maximaal 24 personen tijdens de reizen. In 18 maanden heeft de Oosterschelde 13 landen aangedaan en ruim 45.000 zeemijl afgelegd.

Verblijf aan boord

De passagiers verblijven aan boord in tweepersoonshutten en aan boord ontbreekt het hen aan niets. Elke dag zeilen wordt afgewisseld met dagtrips op de eilanden. Er worden tot 6 eilanden bezocht waaronder Sao Nicolau, Santo Antao, Sal, Santa Luzia, Boa Vista en Sao Vicente. De Oosterschelde doet nog twee reizen op de Kaap Verden van 28 januari tot 8 februari en van 8 februari tot 19 februari. De reizen starten en eindigen op het eiland Sal en gaan dan langs verschillende eilanden. Na de laatste twee reizen is er een mijlenmaker tocht met gasten terug naar Rotterdam. Voor meer informatie kijkt u op http://www.oosterschelde.nl/kaapverdische-eilanden/

De contactgegevens van de Reederij vindt u onderstaand.

BV Reederij ‘Oosterschelde’

Leuvehaven t/o 75 | 3011 EA Rotterdam
Postadres: postbus 23429 | 3001 KK Rotterdam
Telefoon: 010 – 4364258 | Fax: 010 – 4362100
info@oosterschelde.nl

Menu