Morgenster bezeilt Kaapverdië (video)

Zeilschip de morgenster zeilde maandenlang rond Kaapverdie. Zeilend bezocht de Morgenster de Kaapverdische eilanden. Van brede stranden, tot groene bergen en watervalletjes.

De Kaapverdische eilanden zijn spectaculair verschillend. Waar je op sommige eilanden kunt genieten van brede stranden, vind je op andere juist groene bergen met watervalletjes. En op weer andere eilanden vind je woestijnlandschappen. De oorzaak van deze wisselende landschappen is het wisselende klimaat in Kaapverdië. Wil je die diversiteit ervaren, dan is al zeilend een prachtige manier om te eilandhoppen.

Oosterschelde bezeilt de Kaapverdische eilanden met gasten

 

Vanwege deze verschillen is het bezoeken van meerdere eilanden dé manier om de verschillende facetten van Kaapverdië te ervaren en een onvergetelijke ervaring te hebben. En wat is nu een betere manier om dit te doen dan met een zeilschip? De Morgenster voer uit Rotterdam naar de exotische eilanden en maakte diverse rondreizen met gasten. De gasten vliegen in op Sal en bezochten vandaar de andere eilanden met dit nostalgische schip.
 

Oosterschelde neemt stokje over

Volgend jaar neemt de Oosterschelde het stokje weer over van de Morgenster. Prijzen starten vanaf  1650 per persoon – all inclusive – voor 12 dagen. Exclusief vlucht. Veel geld? Misschien, maar bedenk dat dit een unieke en bijzondere vakantie is naar meerdere eilanden.  Reizen starten op 1 December 2016. Boeken kan direct bij de Oosterschelde.
 

In onderstaande video een sfeerimpressie van de reizen van de morgenster:

Menu