Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Individuele reizen voor jouw gezelschap
Reizen met positieve impact

Ervaringen Kaapverdië | Waarom bij ons boeken?

Waarom zou je bij ons boeken?

Ervaringen Kaapverdië | Waarom bij ons boeken?

De beste vakantie ervaringen naar Kaapverdië krijg je door bij ons te boeken. Waarom? Dat leggen wij je uit. Naar Kaapverdische Eilanden is een ervaren reisbureau dat het nét even anders doet dan andere reisbureaus. Onze reisspecialisten zijn namelijk allemaal in Kaapverdië geweest en kunnen je per eiland precies vertellen wat er te doen is. Daarnaast zijn al onze reizen 100% Fair Travel en wordt jouw CO2 door ons gecompenseerd. Nog 7 redenen waarom je bij ons moet zijn voor de beste Kaapverdië ervaring lees je hieronder: 

1. Wij zijn een gratis online reisgids voor iedereen die naar Kaapverdië wil

Hier hoeven we niks voor terug. We hebben in de afgelopen jaren talloze bijzondere artikelen geschreven om je te inspireren en te helpen met je reis naar Kaapverdië. Wij dragen deze eilanden een warm hart toe nadat we er zelf verliefd op werden. Dat is de allerbelangrijkste reden waarom wij deze website zijn begonnen.

2. We helpen je geïnformeerd kiezen

Wij kennen de eilanden, verborgen plekjes en alle accommodaties op ons duimpje. Je krijgt hulp van een echte expert en liefhebber. En met die hulp gidsen we je door de diverse eilanden. Want de Kaapverdische eilanden zijn enorm veelzijdig; van vlak en droog, tot groen en bebergd. Die contrasten is ook waarom we er zo verliefd op zijn: terwijl het ene eiland woestijnachtig is, vind je op een eiland 200 kilometer zuidelijker bergen en meren. Als je naar Kaapverdië op vakantie gaat, is het daarom belangrijk dat je goed geïnformeerd je eilandkeuzes maakt.

3. Kleinschalig, authentiek en persoonlijk

Als je reist, gaat het om jou. Daarom werken we alleen samen met kleinschalige, authentieke en persoonlijke partners die we allemaal zelf eerst bezoeken en goed kennen. Leuke en lieve mensen die blij zijn om je te ontvangen en je helpen met lokale tips.

4. Een Kaapverdië reisbureau gericht op avontuurlijke reizen

Natuurlijk houden we ook van een cocktail aan zee met onze voeten in het zand, maar we gaan er ook graag op uit. Een paar van ons gaan elke paar maanden op avontuur rond de eilanden. En elke keer leren we weer nieuwe dingen. Als je met ons naar Kaapverdië gaat, vermijd je de “tourist traps” en is je reis een heerlijke en unieke ervaring.

Kaapverdië ervaringen

5. Maar wel eerlijk

Onze reizen zijn niet alleen avontuurlijk, maar ook Fair. Fair Travel noemen we dat. De meerderheid van jouw reisgelden stoppen we in de lokale economie en hiermee stimuleer jij met jouw reis de ontwikkeling van Kaapverdië. Wij vermijden Europese investeringsmaatschappijen die achter de grote hotels zitten en reisgelden naar Europa sluizen. Verder betalen we ruim boven marktconforme (eerlijke) salarissen afgestemd op het prijspeil per eiland. Ook leiden we locals op en bieden wij doorgroeimogelijkheden. Je reist immers niet 4.500 kilometer om een reisgids uit Nederland te ontmoeten, toch? De vrijheid en het avontuur van reizen op een eerlijke manier dus!

6. Daarbij vertellen we het hele verhaal

Het eerlijke verhaal is dat je goedkoopste vakanties voor een week of twee naar Sal boekt, maar dat is niet het hele verhaal want goedkoop is duurkoop. Ga je in Sal bijvoorbeeld uit eten, dan ben je al snel je €30 p.p. kwijt. Doe je datzelfde in São Vicente of Fogo, dan ben je ongeveer een derde per persoon kwijt. Voor drankjes geldt hetzelfde. Dat scheelt als snel €150 per week per persoon. Wel zo fijn om te weten, daarom vertellen we je de lokale prijsniveaus vooraf.

7. En wel fijn dat alles ook echt geregeld is

Onze reizen zitten zo in elkaar dat je tijdens de reis een complete en inspirerende ervaring krijgt. Je hoeft dus geen dure dagtrips te boeken omdat je jezelf verveelt in een suffe plek. En als we je naar een eiland brengen, droppen we je niet ergens op de dichtstbijzijnde plek. Je reist met privévervoer naar de fijnste accommodaties op de mooiste plekjes. Op deze manier zorgen we ervoor dat al je ervaringen op Kaapverdië even speciaal zijn.

We hebben daarnaast ook gratis optionele extra’s. Wat dacht je van een drop bij een route onbegaanbaar voor auto’s? Terwijl jij door spectaculaire Kaapverdische landschappen wandelt, brengen we je spullen alvast naar de accommodatie. Je boekt niet alleen een ticket verblijf, maar ook onze opgetelde ervaring die je reis naar het volgende plan tilt.

Kaapverdië ervaringen

8. Onze collega’s vertellen 

Twijfel je welke eilanden je wilt bezoeken? Dat snappen we helemaal. Gelukkig hebben al onze collega’s verschillende ervaringen met Kaapverdië en bundelen wij al die ervaringen om goed geïnformeerde reizen samen te stellen. Het mooiste eiland van Kaapverdië verschilt natuurlijk per persoon. Je kunt een kijkje nemen op onze eilandenpagina voor inspiratie. Ook hebben we een handige checklist voor je gemaakt met 6 essentiële feiten over vakanties naar Kaapverdië.

9. Het verhaal achter Naar Kaapverdische Eilanden

Onze founder Joshua heeft ook veel ervaringen met Kaapverdië. Zo zeilde hij in 2011 langs de Kaapverdische eilanden. Hij ontmoette er zijn liefde Katia. Ze zeilden samen anderhalf jaar naar elk strandje, baaitje en uithoekje van Kaapverdië. Tijdens hun reizen ontdekte ze de indrukwekkende veelzijdigheid van deze eilanden. Na hun wereldomzeiling, richtte Joshua dit Kaapverdië reisbureau op. Inmiddels werken we met een team aan onze missie: jou helpen het echte Kaapverdie ontdekken. En daarom doen wij de dingen net even anders.

10. Cabo Verde in beeld

We stelden een pagina op over Cabo Verde met algemene informatie om je te laten kennismaken met het land. 

Ontdek ongerept Kaapverdië

Voja Travel - de Kaapverdië expert

Voja Travel Kaapverdië regelt jouw reis tot in de puntjes. Je kunt een van onze individuele rondreizen kiezen of jouw droomreis op maat samenstellen met onze reisadviseurs.

Boek veilig en met garanties