Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Reizen met positieve impact

Andere Voja bestemmingen

Van het gebaande pad, maar dan tot in de puntjes verzorgd. Met een Voja reis ontdek je verborgen parels, maak je kennis met de locals en draag je bij aan de duurzame ontwikkeling van onze bestemmingen. Zo ben je nog nooit op reis geweest! Tussen onze bestemmingen vind je bekende én verborgen schatten. Wat hebben onze bestemmingen gemeen? Een fantastische reiservaring: kleinschalige accommodaties, authentieke activiteiten en een intieme kennismaking met jouw bestemming maken je reis onvergetelijk!

Voja Travel begon met een zeilreis rond de wereld. Tijdens deze reis zeilde Joshua van Eijndhoven, founder van Voja, langs de Kaapverdische Eilanden. Het was de bedoeling om hier bij te tanken en verder te gaan richting Zuid-Amerika, maar hij bleef er ruim een jaar. Tijdens dit jaar leerde hij het échte Kaapverdië kennen. Achter de witte stranden en resorts van het bekende eiland Sal bevond zich een reeks eilanden met verbazingwekkende natuur, een authentieke cultuur en onvergetelijke mensen die ervoor zorgden dat hij verliefd werd op het land.

Dit is de ervaring die we bij Voja voor onze reizigers willen scheppen. In Kaapverdië én alle andere bestemmingen die we sindsdien aanbieden. Op de Azoren laat je je overweldigen door de verpletterende natuur: ruige plateau’s, zwarte stranden en kliffen vormen de kust vanwaar je uitzicht hebt op de Atlantische Oceaan. Rondom de eilanden kun je het hele jaar door walvissen en dolfijnen spotten. Op ieder eiland schuilt een nieuwe highlight: stomende geisers op Sao Miguel, de machtige vulkaan op het eiland Pico, watervallen op Flores.. Het ene eiland nog groener dan het andere.

Madeira is een combinatie van vriendelijke plaatsjes en Jurrasic Park-achtige vista’s. Mist die van de groene bergen afrolt, bergen tot in de wolken en landtongen die tot ver in de blauwe oceaan reiken. De fauna is net zo indrukwekkend: roze kamperfoelie, gele reuzenboterbloemen, hibiscussen in diverse kleuren.. Het ‘bloemeneiland’ is geen lege titel, planten die je in Nederland alleen binnen of in kassen ziet, groeien hier wild en ongedwongen. Ondanks dit alles is Madeira vrij rustig en vooralsnog onbekend onder de massa.

De Canarische eilanden zijn de verassende nieuwe aanwinst van onze bestemmingen. Verassend omdat de archipel zoveel meer is dan haar drukke zandstranden. Groene valleien, indrukwekkende bergen en diepe ravijnen waar plantages volop groeien, dat zijn de Canarische eilanden van Voja Travel.