Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Individuele reizen voor jouw gezelschap
Reizen met positieve impact

Andere Voja bestemmingen

Met Voja Travel reis je niet alleen naar Kaapverdië, we bieden ook andere bestemmingen aan. Indrukwekkende natuur op de Azoren, ontspanning op Madeira en een once in a life time experience in de Pacific. Wat hebben onze bestemmingen gemeen? Een fantastische reiservaring. Kleinschalige accommodaties, authentieke activiteiten en een intieme kennismaking met jouw bestemming maken de reis onvergetelijk.

Voja Travel begon met een zeilreis rond de wereld. Tijdens deze reis zeilde Joshua van Eijndhoven, founder van Voja, langs de Kaapverdische Eilanden. Het was de bedoeling om hier bij te tanken en verder te gaan richting Zuid-Amerika, maar hij bleef er ruim een jaar. Tijdens dit jaar leerde hij het échte Kaapverdië kennen. Achter de witte stranden en resorts van het bekende eiland Sal bevond zich een reeks eilanden met verbazingwekkende natuur, een authentieke cultuur en onvergetelijke mensen die ervoor zorgden dat hij verliefd werd op het land.

Dit is de ervaring die we bij Voja voor onze reizigers willen scheppen. In Kaapverdië én alle andere bestemmingen die we sindsdien aanbieden. Op de Azoren laat je je overweldigen door de verpletterende natuur: ruige plateau’s, zwarte stranden en kliffen vormen de kust vanwaar je uitzicht hebt op de Atlantische Oceaan. Rondom de eilanden kun je het hele jaar door walvissen en dolfijnen spotten. Op ieder eiland schuilt een nieuwe highlight: stomende geisers op Sao Miguel, de machtige vulkaan op het eiland Pico, watervallen op Flores.. Het ene eiland nog groener dan het andere.

Madeira is een combinatie van vriendelijke plaatsjes en Jurrasic Park-achtige vista’s. Mist die van de groene bergen afrolt, bergen tot in de wolken en landtongen die tot ver in de blauwe oceaan reiken. De fauna is net zo indrukwekkend: roze kamperfoelie, gele reuzenboterbloemen, hibiscussen in diverse kleuren.. Het ‘bloemeneiland’ is geen lege titel, planten die je in Nederland alleen binnen of in kassen ziet, groeien hier wild en ongedwongen. Ondanks dit alles is Madeira vrij rustig en vooralsnog onbekend onder de massa.

De Pacific is het kroonjuweel van onze bestemmingen, een once in a life time experience. Zwemmen met walvissen is hier niet langer alleen een droom: het is de werkelijkheid. Op Tonga en Fiji ervaar je het echte eilandleven: een schilderachtige omgeving, kleurrijke schilderingen, bloemenkransen en een gastvrijheid die je op maar weinig plekken zult ervaren.