Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Individuele reizen voor jouw gezelschap
Reizen met positieve impact

Eilandtour Sao Vicente

Eilandtour met lokale lunch

Prijs: €69,99 per volwassene – €39,99 per kind.

Tijdens deze volledige dagtrip leer je São Vicente door de ogen van een local kennen. Onze lokale chauffeur neemt je mee naar de plekken die de ziel van het eiland vormen. De chauffeur woont op het eiland en kan je daarom heel wat meer laten zien van het leven in Kaapverdië. Met de inkomsten die de gidsen halen uit de tours onderhouden ze hun gezin of betalen ze hun studies.

Met de tour laat je Mindelo achter je en bezoek je de belangrijkste highlights van het eiland. De wegen slingeren door de ruwe maanlandschappen over heuveltoppen en langs uitgedoofde vulkanen. Je bereikt de hoogste berg op 744 meter met een weids uitzicht op Mindelo en het nabijgelegen groene eiland Santo Antao. Bovenop de berg groeien kruiden die Michael, een Kaapverdische man verwerkt tot thee en likeur. Deze lokale specialiteiten kan je soms – als hij er is- ook proeven tijdens de tour!

Je bezoekt meerdere vissersdorpjes waar je een blik werpt op het dagelijkse leven op straat. De lunch is voorzien in een restaurant vlakbij de strandbaai in het dorpje Bahia das Gatas. Na de lunch is er vrije tijd voorzien om te zwemmen of te relaxen aan de waterkant. Alvorens terug te keren naar Mindelo rijd je langs de kustlijn van Praia Grande met prachtige uitzichten op de blauwe oceaan.

Inbegrepen bij de eilandtour:

  • Lunch met dessert, koffie en een drankje
  • Thee en likeur inbegrepen
  • Inclusief Engelsprekende gids
  • Inclusief kleinschalig vervoer
Voja Travel - de Kaapverdië expert

Voja Travel Kaapverdië regelt jouw reis tot in de puntjes. Je kunt een van onze individuele rondreizen kiezen of jouw droomreis op maat samenstellen met onze reisadviseurs.

Boek veilig en met garanties