Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Reizen met positieve impact

Dagexcursie Santo Antao

Dagexcursie Santo Antão

Prijs: €79,99 per volwassene – €49,99 per kind.

Santo Antão ligt nog geen uurtje varen van São Vicente, maar voelt alsof je in een compleet ander land bent. Het eiland wordt door de lokale bevolking ook wel eens “Ilha das Montanhas” genoemd. Dit betekent “het eiland van de bergen”. Dit tropische eiland ligt aan het aan het einde van de wereld en biedt diepe tropische valleien, waanzinnige panorama’s en piepkleine dorpjes die lijken te hangen in de bergen. De mensen die er geweest zijn noemen het vaak het mooiste eiland van de archipel.

Tijdens deze dag wordt je getrakteerd op de mooiste uitzichten van Kaapverdië. Je rijdt over onmogelijke bergpassen en duikt diep in de valleien. Vanuit de haven in Porto Novo kruip je direct de bergen in om langs de Cova-vulkaankrater te gaan, die inmiddels uitgedoofd is en waar een paar boeren nu landbouwveld in hebben aangelegd. Vervolgens ga je naar de canyons van Cha de Mato, waar menig National Geographic-fotograaf zijn best heeft gedaan om deze schoonheid vast te leggen op de gevoelige plaat. De volgende stop is bij Delgadinho waar je twee valleien kunt zien (Ribeira Grande en Ribeira da Torre).

Ook bezoek je de stad Ribeira Grande met zijn koloniale architectuur die vroeger de economische en culturele hoofdstad van het eiland was. Vanaf daar leidt de weg ons naar het kleine visserplaatsje Ponta do Sol met zijn oude gebouwen. Hier stop je voor een Kaapverdiaanse lunch.

Inbegrepen in de dagexcursie:

  • Kleinschalig privé vervoer (max 8 personen)
  • Lunch en een drankje
  • Engels sprekende chauffeur
Voja Travel - de Kaapverdië expert

Voja Travel Kaapverdië regelt jouw reis tot in de puntjes. Je kunt een van onze individuele rondreizen kiezen of jouw droomreis op maat samenstellen met onze reisadviseurs.

Boek veilig en met garanties