Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Individuele reizen voor jouw gezelschap
Reizen met positieve impact

Autohuur Renault Duster Santiago

Auto huren Santiago

Prijs: €59 per dag

Op pad met een stoere auto om het eiland mee te verkennen, zonder gedoe met de verhuurder? Check. Wij zorgen er voor. Voja.travel heeft een betrouwbare partner op het eiland en reserveert en betaalt namens jou de autoverhuurder. 

Ook zorgen wij dat de auto voor je klaarstaat op het vliegveld.Wij zorgen ook voor vertaling Portugees – Engels waar nodig. Alleen als je via ons boekt, hanteert de autoverhuurder verlaging van de borg naar €180 i.p.v. €500. Bij schade zijn wij er voor hulp en ondersteuning en waar nodig bemiddelen wij. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Programma:

Ophalen van de auto kan op het vliegveld. Wij geven jouw reistijden door zodat de verhuurder de auto op langs brengt. Het inleveren van de auto kan bij de accommodatie in Praia of op het vliegveld. Indien gewenst kunnen wij een kinderzitje voor je aanvragen.

Aanvullende informatie:

Verhuurvoorwaarden zijn van toepassing. Die kun je hier inzien en downloaden. Als je boekt stem je in met de verhuurvoorwaarden.

Voja Travel - de Kaapverdië expert

Voja Travel Kaapverdië regelt jouw reis tot in de puntjes. Je kunt een van onze individuele rondreizen kiezen of jouw droomreis op maat samenstellen met onze reisadviseurs.

Boek veilig en met garanties