Kleinschalig en authentiek
Geweldige reiservaring
Reizen met positieve impact

Dagexcursie Quad Bike

Quad huren

Prijs: €129 per dag per quad

Op pad met een stoere quad om het eiland mee te verkennen. Voja Travel heeft een betrouwbare partner op het eiland en reserveert en betaalt namens jou de verhuurder. Wij zorgen dat ‘s ochtends de quad voor je klaarstaat bij de accommodatie. Zo kun je meteen na het ontbijt op pad. Bij de ontvangst van de quad betaal je een borg van €200, die je bij inlevering weer terugkrijgt. 

Je vertrekt vanuit Santa Maria en rijdt meteen de ruige woestijn van Sal in. Je rijdt langs de kust en door de bergen. Breng een bezoekje aan de hoofdstad Espargos en als je snel bent, ook het vissersdorpje Palmeira in het Noorden. Vergeet ook niet om een stop te maken bij Burracona waar je de Blue Eye kunt bewonderen, een uit de rotsen gesleten watergrot. Dit is een van de mooiste bezienswaardigheden van het eiland. Niet veel verderop ligt Terra Boa, wat ‘Goede Aarde’ betekent. Deze plek, waar de grond zeer vruchtbaar is, staat bekend om zijn fata morgana’s. 

Na je trip over het eiland is het hoog tijd voor een lunch. Gelukkig hebben we voor jou een een goede lunch gereserveerd bij een restaurant in Santa Maria.

Je kunt deze excursie via de website boeken of ter plekke bij onze lokale Voja partner.

Inbegrepen bij de Quadbike excursie:

  • 1x Quad
  • Kaart van het eiland Sal
Voja Travel - de Kaapverdië expert

Voja Travel Kaapverdië regelt jouw reis tot in de puntjes. Je kunt een van onze individuele rondreizen kiezen of jouw droomreis op maat samenstellen met onze reisadviseurs.

Boek veilig en met garanties