Aanrader 2: Kira’s Boutique hotel

Kira’s Boutique hotel is dé plek in Mindelo als je wilt genieten van de romantiek en cultuur van Kaapverdië. Kira’s Boutique hotel is gelegen in het hart van Mindelo en gasten waarderen het hotel gemiddeld met een 9,5. Vergeleken met onze nummer 1 tip (Villa St. Aubyn) zijn de klantwaarderingen bij Kira iets hoger (9,5 Kira versus 8,9 bij St Aubyn) We kiezen voor Villa St. Aubyn op 1 omdat je naar onze mening meer waar voor je geld krijgt bij Villa St. Aubyn. Voor de prijs van een tweepersoonskamer bij Kira krijg je bij Villa St. Aubyn de Mastersuite met woonkamer, slaapkamer en badkamer. De ligging van Kira is net als St. Aubyn erg centraal en op zeer korte afstand van de clubs, restaurants en live muziek cafe’s van Mindelo.

Kira's Boutique Hotel

Kira’s Boutique Hotel

Kira's Boutique Hotel

Kira’s Boutique Hotel

Kira's Boutique Hotel

Kira’s Boutique Hotel

Kira's Boutique Hotel

Kira’s Boutique Hotel

Kira's Boutique Hotel

Kira’s Boutique Hotel

Joshua

Bedankt dat je er bent, ik waardeer het dat je de tijd neemt om mijn artikelen te lezen! Ik ben een globetrotter en ben in 2011 met mijn zeiljacht uit Nederland vertrokken. Onderweg ben ik gegrepen door de schoonheid van de KaapVerdische eilanden en ik woonde en werkte ruim 1,5 jaar op de eilanden. Ik spreekt de lokale taal en cultuur inmiddels vloeiend. Inmiddels ben ik gelukkig met mijn KaapVerdiaanse vriendin Katia en samen varen we nu rond in Azië. Om je up to date informatie te bieden onderhoud ik goede contacten met Kaap Verdiaanse vrienden, toeristische bedrijven en vlieg ik regelmatig naar de Kaap Verden. Mocht je onze avonturen in andere delen van de wereld willen volgen, like dan de Facebook pagina of bezoek de website En heb je een vraag? Mail mij en je hoort van mij! Joshuavaneijndhoven@gmail.com.

You may also like...